Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese iyi forumlar bi konuda yardım isteyecektim elektirik konusunda bilgili arkadaşlar bi el atarsa sevinirim. Konu başlığında belirtildiği gibi sisleri sellektöre bağlamak istiyorum ama aynı zamanda normal yakmak istediğimde de yanması lazım yanı 2 yerde birden bağlı olacak bunun...
Arkadaşlar merhaba yeni sezon için lastik almayı düşünüyorum biraz araştırma yaptım suan Michelin Anakee 2 kullanıyorum gayet memnunum ıslak kuru performans cok ıyı zaten %90 asfaltta kullanıyorum motoru. Acaba aranızda Capra R kullanan veya bu lastik konusunda bilgisi olan var mı veya kendi...
Arkadaşlar merhaba
aşağıda görünen fotoğraf geçen yaz çekildi sıcak olan günlerden birinde oluştu acaba problem üst kapak contasında falan olabılır mi (sadece tek silindirde var) yağ değişimde baktım yağ eksikliği normal derecede motorun sökülmesini istemiyorum acaba ciddi birşey çıkar mı...
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar :)
Konu başlıkta da bahsedildiği üzere Transalp'e turbo montajı hakkında. Aklımda böyle bir proje var.
Ortalama olarak 1.5 motor 70 Bg. bi arabanın turbosunun benim işimi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum. Hava filtre kutusu iptali ve egzoz(veya adı her...