xbuky kullanıcısının son içeriği

1. xbuky

Helikoptere çarptım !

Merhabalar. Direkt konuya giriyorum. Vizörüm her zaman kapalı gezerim. Geçen gün radarın olduğu bir yolda sabit 70 ile giderken, vizörüme pat diye bir şey çarptı. Ne olduğunu anlamadım. Evin önüne geldiğimde fark ettim ki, kaskımın arasına sıkışmış. Onu oradan çıkardığım da bi tırsma geldi...
  2. xbuky

Kesinlikle çiziksiz, kazasız ICON VARIANT BATTLESCAR

Arkadaşlar, bildiğiniz üzere en ufak yerden düşen kasklar bile tehlikelidir. Benim kaskım 10 cm'den bile düşmedi, garantisini veririm. Zaten aksi durumda olsa böyle bir sorumluluğu alamam. Kask S bedendir 57 cm kafam tam oturmaktadır. Kask MOTORCU MUHABBET'ini bilen bilir, onun kaskının...
  3. xbuky

Bir köşe yazarının hayatını kaybeden motosikletli için yapmış olduğu çirkin eleştiri

Ferit Toptaş adlı köşe yazarının,hayatını kaybeden bir motosiklet sürücüsü üzerinden yapmış olduğu çirkin eleştirilerini geri almasını,başta hayatını kaybeden sürücünün ailesi olmak üzere, tüm motosiklet camiasından özür dilemesini istiyoruz ! Motosiklet camiasını,hayatını kaybeden bir...
  4. xbuky

Hadi İzmir! 19 Mayıs'ta çeşme turu

Arkadaşlar biz şuan 3-5 yzf karar aldık. 19 mayıs salı günü saat 10.30'ta göztepe köprüsünün altından harekete geçip, Çeşme'ye gideceğiz, turlamak, gezmek, görmek, viraj yapmak, eğlenmek isteyen tüm arkadaşları bekliyoruz. Marka, model hiç bir ayrım yok arkadaşlar. Kaskını tak, ekipmanını giy...
  5. xbuky

Kask ve Karbon hakkında iki sorum

Merhaba arkadaşlar. Sizlere iki sorum olacaktı. İlk olarak LS2 FF396 CR1 carbon kask hakkında ne düşünüyorsunuz? Bilginiz var mı? DOT sertifikası olduğu yazıyor kendi sitesinde fakat kaskın arka kısmında yazmıyor.Dokundum baktım güven verdi gibi. Bu arada başka kask önermeyiniz (: sadece onu...
  6. xbuky

Dün akşam aldığım agv k5

57 beden agv k5 kaskımı satıyorum. Dün aldım fiyatı çook uygun diye. Malzemesi falan fiyatına göre çok iyi internetten fotoğraflarına bakabilirsiniz. Güneş gözlüğü var kendisinden. Fakat bana uymadı. Siyah renktir eve gidince fotoğraflarını atarım
  7. xbuky

ICON mı BELL mi? Bir yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar direkt konuya giriyorum.Öncelikle aklımda AGV K4 vardı. Bugün kargo geldi, fakat kafatasıma uymadı, yarın geri göndereceğim yollarımızı ayıracağız...Artık aşağıdaki seçimlere kaldım fakat kafam allak bullak... ICON ALLIANCE ICON AIRMADE BELL VORTEX üçüde polikarbon ve ağırlıkları...
  8. xbuky

Son zamanlarda forumda -2-

Son günlerde forumda ... diye açılan konulara ek olarak bir de ben konu açayım dedim. Arkadaşlarım/abilerim şubat ayı geliyor, yavaş yavaş motorların fiyatları, şekilleri şükulleri belli oluyor/daha da olacak... Yaşım 21. Benden büyük bir ton adam vardır burada. Ama artık şunu öğrenin : Bir...
  9. xbuky

Yurtdışından kask getirme ve kask hakkında sorularım

Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum. Konuyu başka bölümlere de açtım fakat konularım görünmüyor onay ya da iptal durumu da yok. Ve şu iki kask arasında kaldım konularının altına yorum yazmak istemiyorum çok az kişiye ulaşır o mesajım. Çünkü soracağım soru cidden benim için önemli...
  10. xbuky

işte karşınızda custom Supersport motosikletim o_O

Custom chopper çılgınlığına bir yenisini ekledim ve karşınızda Türk işi custom supersport :P Final sınavlarından sıkıldığım için shoptan yaptığım bir çalışma. Eğlence amaçlı, hoşuma gitti forum'dan gelecek yorumları merak ettiğim için paylaşıyorum :))
  11. xbuky

Pizzacının amacı ne idi acaba?

Dün akşam kavşakta kırmızı ışıkta durdum bekliyorum. Sağdan gelen araçlara yeşil yandı. Fluence en önde duruyor, pizzacıda yanında. Pizzacı bariyer ile Fluence arasından geçti araba panik yaptı çizecek diye direksiyonu hafif çevirdi yola doğru daha 10 ile falan gidiyordur :)Öyle korna falanda...
  12. xbuky

Giden mesajlarım

Arkadaşlar gönderdiğim mesajlara nereden ulaşabilirim ya bir türlü bulamadım 3 4 seçenek var alt tarafı yine de bulamadım ilk kez lazım oldu :D
  13. xbuky

Pompacıların benzini damlatması

Öncelikle iyi forumlar, geçen gün benzin almak için petrol ofisine girdim. Pompayı pat küt sert bir şekilde depoya sokuyorlar. Dolum bittikten sonra direkt çekiyorlar. Ciddiyim bazen bir çay bardağı benzin akıyor motora. Geçen gün pompacı yine bayağı bir damlattı depoya ve yan grenajlardan falan...
  14. xbuky

Ekipman temizliği

Herkese merhaba böyle bir konu kesin olarak forumda vardır. Tarattırdım fakat ben bulamadım. Yinede konu açılmamış gibi buraya sormak istiyorum. Eldiveninizi, montunuzu nasıl temizliyorsunuz? Makinaya atarsak zararı olur diye düşünüyorum. Ayrıca yok ben attım diyen olursa kaç derece falan...
  15. xbuky

ŞOK markete kask kamerası gelmiş

Arkadaşlar/abilerim şok markete girdim 15 dakika önce arcamx action camcorder marka kamera vardı 129 TL sizce nasıldır bileniniz var mı? Bir süredir çok istiyorum fakat öğrenciyim almak zor ve ailemde almıyor :D