Pizzacının amacı ne idi acaba?

Dün akşam kavşakta kırmızı ışıkta durdum bekliyorum. Sağdan gelen araçlara yeşil yandı. Fluence en önde duruyor, pizzacıda yanında. Pizzacı bariyer ile Fluence arasından geçti araba panik yaptı çizecek diye direksiyonu hafif çevirdi yola doğru daha 10 ile falan gidiyordur :)Öyle korna falanda basmadı araba yani. Sonra pizzacı motoru önüne kırdı el kol hareketi yaptı. Adam aldırış etmedi geçti yanından sola döndü kırmızı da bekledi. Pizzacı bağırdı çağırdı düz gidecekti bu arada. Adam kemerini çıkardı indi gel kardeşim gel dedi. Bu arada adamın karısı yanında idi birde küçük bir bebek vardı kucaklarında. Pizzacı da adam inince kaçtı :mrgreen::mrgreen: Adamda bindi arabasına yuvarlaktan döndü tam geriye ışıklara aldırış etmeden bastı takip etti pizzacıyı sonra ne oldu bilemem ama burada pizzacının amacı neydi çözebilen var mı ? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

İşyerimdeyim video yu göremiyorum ama tahmin ettiğim babanın kızına direksiyon dersi verdiği video ise müthiş komik!

Ne diyordu senin insan içinde araba kullanman tehlikeli mi neydi.Birde diğer kızına kaç kızım canını kurtar:)

Ne diyordu senin insan içinde araba kullanman tehlikeli mi neydi.Birde diğer kızına kaç kızım canını kurtar:)

lanet olsun sebebi neydi ki o taşların üstünden geçmendeki ?
Yerleşim yerlerinde senin araba sürmen doğru değil. Sana ehliyet verenin ALLAH belasını versin.
Baba ben şurada ineyim. Canını gurtar yavrum :mrgreen:

lanet olsun sebebi neydi ki o taşların üstünden geçmendeki ?
Yerleşim yerlerinde senin araba sürmen doğru değil. Sana ehliyet verenin ALLAH belasını versin.
Baba ben şurada ineyim. Canını gurtar yavrum :mrgreen:

Hatırladım kardeşim birde arada sövüyordu galiba adamın a. sktn falan diye.Neyse evde izlerim artık.

Ehliyet sınavlarında görev alan biri olarak bu videodaki amcayı sürekli anıyorum(tabiki de içimden). Hatun sınava gelmiş bu videoda ki kız kadar araç kullanamıyor. Düşünün..Sınav güzergahı da bundan daha çok trafiğe sahip bir yer.. Bi görseniz adayları, trafiğe çıkmayı bırakır çoluğunuzu çocuğunuzu evden dışarı çıkartmaz üstüne şimdiye kadar başınıza bişey gelmediği için kurban keserseniz şükür niyetine.

Şu videoyu'da gördükçe insanlığımdan utanıyorum.
Her önüne gelen öküz baba oluyor ona yanıyorum.
Ulan kız çocuğu o kız çocuğu sen kimsin ne hakla bir şeyi yapamadı diye küfür ediyorsun yada gelişen olaylara küfür ediyorsun ? Hadi erkek olsa ( ona bile küfür edilmemesi gerek ) bir nebze kaldırabilir belki ama, kız çocuğu ya o insaf el insaf.

Allah'ın dürzüsü sanki araba kullanmayı anasını karnında öğrendi'de kızına küfür ediyor.
Bir insanın bu kadar şevki - hevesi kırılmaz ben üzüldüm burada kızın yerine hemde videoyu bilmem kaçıncı sefer izlememe rağmen.
Ayıptır - karaktersizliktir - şerefsizliktir - adilik'tir.

Þu videoyu'da gördükçe insanlýð
ýmdan utanýyorum.
Her önüne gelen öküz baba oluyor ona yanýyorum.
Ulan kýz çocuðu o kýz çocuðu sen kimsin ne hakla bir þeyi yapamadý diye küfür ediyorsun yada geliþen olaylara küfür ediyorsun ? Hadi erkek olsa ( ona bile küfür edilmemesi gerek ) bir nebze kaldýrabilir belki ama, kýz çocuðu ya o insaf el insaf.

Allah'ýn dürzüsü sanki araba kullanmayý anasýný karnýnda öðrendi'de kýzýna küfür ediyor.
Bir insanýn bu kadar þevki - hevesi kýrýlmaz ben üzüldüm burada kýzýn yerine hemde videoyu bilmem kaçýncý sefer izlememe raðmen.
Ayýptýr - karaktersizliktir - þerefsizliktir - adilik'tir.

Lanet olsun neden sinirlendin ki sebebi neydi ? :queen: Kanka ben baya güldüm bu herife ne yalan söyleyim kızamadım bile :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar