Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Ben daha once 2.el bir scooter almistim 9-10 ay once simdi ben bunu baska birisine satmam yani devir etmem icin 1 yil gecmesi mi gerekiyor. Acil cevaplar misiniz.
7 aydir evin onunde motoran vento 100 duruyor. Ustunde ince branda vardi ama yinede o kadar yagmur felan yedi. Bunun ne gibi eksikleri vardir sizce nelerini halletmem gerekir?
Merhabalar. Forumda yeniyim motorlara yeni yeni ilgi duymaya basladim malum arkadas cevresi cok isli disli ben yabanci kaliyorum bu konuda dedim benim niye olmasin. Ehliyet alip kucuk bir scooterla baslamayi dusunuyorum. Teknik bilgi vs. alip kendimi gelistirmek istiyorum. Sizce neleri takip...
4-5 aydir evin onunde duran motoran vento 100 scooter calismiyor. bakima goturucem yag,aku sarj,lastikleri kontrol eder sanirim baska neyo varsa bakicak sizce ne gibi bir fiyat cikar