Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3. Sahibiyim motorun kazası olmadığı söylendi ayrıca kazaya dair hiç bi leke bile yok gidonu tutunca herşey normal ama bırakınca dalıyor
1781995950
Hizası eşit baktık ancak şöyle bişey gergi ayarını 12-4 yapınca (sol ve sağ) motor ip gibi gidiyor ancak eşitleyince problem başlıyo mesela 10-10
Abi direk elimi bıraktığım anda dalma yapıyor kaskın klipsini takmamışım giderken takayım dedim refuja çıkıyodum aşırı bi çekme var ve kimse bulamıyor günlerdir uğraşıyorum
1781963561
Düz giden gergi ayarına yani sol 12 sağ 4e alsam zincire ve dişliye zarar veririm diye korkuyorum arada mesafe çok
İyi günler herkese. Motorum gidonu bıraktığımda hız farktetmeksizin sol tarafa gidiyor (dalıyor) zincir ayar gergileri 10-20 (sağ ve sol) yanlış duruyormuş. Ben tekrar kendim 10-10 yaptım ancak sorun düzelmedi sonrasında bi ustaya getirdim lastiği biraz daha ileri aldı ve sol geri 12 sağ gergiyi...