Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar motorum 600 km oldu :) servise ilk bakımı için götürmek istiyorum
ilk bakımda serviste neler yapılıyor ne kadar tutar bilgilendirirseniz sevinirim :):rendeer:
motorumu alalı yaklasık 1,5 ay oldu salcano sm 250-4 cruiser modeli yaklasık 160 kilo bu benim ilk motorum kendi kendime ögrendim virajlar hariç diger herşey iyi gidiyor :cherry:
virajlara girerken nedense tırsıyorum :queen: bi türlü istedigim gibi dönemiyorum hep geniş geniş almak zorunda...
ehliyet sınavını ve direksiyon sınavını geçtik ehliyet almaya hak kazandık ama trafık subesıne falan henuz para yatırmadık bu sure zarfında polıs cevırmelerınde yınede ceza yıyormuyuz :) yoksa polise sınavları gectıgımızı anlatırsak kurtuluyormuyuz :cherry:
arkadaslar motorun kılavuzunda ibre yukarda olursa benzın muslugu KAPALI
ortada olursa AÇIK
aşagıda olursa YEDEK DEPO olur dıyor ama ben ortaya alırsam motor zor zor çalısıyor fakat stop edıyor kılavuza gore KAPALI konuma getırdıgımde hıc sorun yok :D bide size soruyum dedım nedır bu durum :)
arkadaslar sonunda motoruma kavustum
2 gun once 0 km SALCANO SM 250-4 marka motoru aldım bu benim ilk motorum heycan var biraz :P çin min bizi idare edecek inş :cherry:
yarın plaka işlemlerine falan baslıycam
motoru park ederken çok zorlanıyorum park ayaklıgını kaldıramıyorum çok agır...
uzun zamandır bi kaç modeli arastırıyorum ama fazla bilgim olmadıgı için tam karar veremedim sizlere sormak istıyorum
alacagım motor ilk motorum olcak bu ay alacagım bi aksılık olmaz ise :rendeer:
Zealsun ZS 150
JINLUN JL150-5
MOTOMAX-KEEWAY - Superlight 150
bu 3 motordan 1 tanesini almak...
herkese merhaba
uzun zamandır forumu okuyordum sonunda üye oldum :)
ben kırıkkaleden yaş 23
henüz motorum yok ama bu ay olacak inş :D
aklımda bi kaç motor var onun hakkında sizlerdende bilgi alacagım şimdiden tesekkurler :queen: