Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Omzumun üstünde düştükten sonra kafamı vurdum ve yerde sürüklendim görünürde bir kaç çizikten başka bir şey yok ama emin olamıyorum dediğiniz gibi kabukta herhangibi sorun varmı.
İyi akşamlar bir süre öcne agv k1s kaskımla bir kaza yaptım, çizildi ve spoiler kısmından hasar aldı. Koruyuculuğunu kaybetmişmidir hala kullanılabilirmi?
Maalesef ehliyetim a1
1751562557
Yakınlarımda gsxs olarak 2022 model 11bin kmde var veya cb125r olarak 14bin kmde 175bin tlye bir ilan var ikisinin arasında kaldım
Hocam ekonomik olarak çok mühim değil aldığım motor biraz yakışıklı olsun istiyorum ayrıca daha önce activia s kullandım 500km kadar çok yeterli değil tabikide ama az da olsa biliyorum dediğiniz gibi tvs mantikli aslında ama far tasarımı hiç hoşuma gitmiyor
Merhabalar 125cc naked sınıfı bir başlangıç motoru almak istiyorum çok bilgili olmadığım için buraya danışmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. 150-160 civarı bir bütçem var cb125r gsx-s 125 ve mt125 arasında kaldım fakat km konusunda emin değilim en fazla kaç km olmalı alacağım motosiklet?