Arama sonuçlarınız

1. W

Kaza yapılan kask kullanılırmı ?

Omzumun üstünde düştükten sonra kafamı vurdum ve yerde sürüklendim görünürde bir kaç çizikten başka bir şey yok ama emin olamıyorum dediğiniz gibi kabukta herhangibi sorun varmı.
  2. W

Anladım hocam saolun.
  3. W

İyi akşamlar bir süre öcne agv k1s kaskımla bir kaza yaptım, çizildi ve spoiler kısmından hasar aldı. Koruyuculuğunu kaybetmişmidir hala kullanılabilirmi?
  4. W

125cc Motor önerisi.

Maalesef ehliyetim a1 1751562557 Yakınlarımda gsxs olarak 2022 model 11bin kmde var veya cb125r olarak 14bin kmde 175bin tlye bir ilan var ikisinin arasında kaldım
  5. W

125cc Motor önerisi.

Hocam ekonomik olarak çok mühim değil aldığım motor biraz yakışıklı olsun istiyorum ayrıca daha önce activia s kullandım 500km kadar çok yeterli değil tabikide ama az da olsa biliyorum dediğiniz gibi tvs mantikli aslında ama far tasarımı hiç hoşuma gitmiyor
  6. W

125cc Motor önerisi.

Boyum 175 sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  7. W

125cc Motor önerisi.

Merhabalar 125cc naked sınıfı bir başlangıç motoru almak istiyorum çok bilgili olmadığım için buraya danışmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. 150-160 civarı bir bütçem var cb125r gsx-s 125 ve mt125 arasında kaldım fakat km konusunda emin değilim en fazla kaç km olmalı alacağım motosiklet?

Yeni mesajlar