Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar benim cbr 125r var motosiklette şöyle bir durum var. Mesela bugün motosikleti şu petroldaki tazyikli su ile yıkadım zararlı biliyorum ama yıkadım :D Herneyse motosikletin sesi akışı yahu mükemmel oldu. Ne zaman yıkasam motosiklet fena kaçıyor ama gel gör performansı...
Merhaba arkadaşlar soru başlığı evet biraz tuhaf oldu kusura bakmayın.
Şimdi hayatım boyunca karıştırdığım 2 olay var .
1- Cila nedir ?
2- Pasta nedir ?
Şimdi ben normalde motosikletimi yıkadıktan sonra elektrik aksamlarını ve oynar kısımlarını wd40 ile temizliyorum. Dün temizlerken biraz...
Merhaba arkadaşlar soru başlığı evet biraz tuhaf oldu kusura bakmayın.
Şimdi hayatım boyunca karıştırdığım 2 olay var .
1- Cila nedir ?
2- Paste nedir ?
Şimdi ben normalde motosikletimi yıkadıktan sonra elektrik aksamlarını ve oynar kısımlarını wd40 ile temizliyorum. Dün temizlerken biraz...
Merhaba arkadaşlar forumda biliyorum bu konuyla ilgili yığın bilgi var hepsini okudum ama yinede kafam çok karışık.
Şimdi bütçem = 8500TL normalde cbr 250r repsol bulsam o fiyata hiç düşünmem alırım ama o fiyata eski kasa repsol yok cbrlerde o nedenle cbr bir adım geride kalıyor.
Hyosung kore...
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır arka artçı koltuğumun altındaki sticker eskimiş değişecektim ama birtürlü nette bulamadım.
Sahibindede full sticker satan biri vardı ondan aldım ama orjinalle alakası yok yani berbat bir etiket direk çöpe attım.
Bende sticker yerine stickerinde üzerinde bulunduğu...
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır arka artçı koltuğumun altındaki sticker eskimiş değişecektim ama birtürlü nette bulamadım.
Sahibindede full sticker satan biri vardı ondan aldım ama orjinalle alakası yok yani berbat bir etiket direk çöpe attım.
Bende sticker yerine stickerinde üzerinde bulunduğu...
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır arıyorum bulamadım . Sahibindende bir adamda buldum bugün gönderdi ama etiketler aynı değil bildiğin düz renk yapmıştı tekrar söktüm attım... Bu etiketten bulabileceğim herhangi bir yer varmı yada o etikete ait kısmı komple 2.el temiz bulabilmem mümkün mü ...
Merhaba arkadaşlar normalde 19-20 eylülde direksiyon sınavı vardı ama bayram nedeniyle ertlendi dedi bugün kurs. Acaba sadece buraya özel mi yoksa heryerde mi ertelendi . Forumdan birkaç kişi 19 eylülde sınava gireceğini yazmıştıda.
Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 2 hafta önce hayırlısıyla arkadaşımdan orjinal temiz bir 2005 model Honda CBR 125 satın aldım.
Motoru alırken zincirden ses geliyordu arka teker zincirinden bahsediyorum. Neyse servise gittim baktım usta yoktu daha önce serviste çalışan ama ayrılan başka bir...
Merhaba arkadaşlar.
honda cbr 125 arıyorum doğu anadolu bölgesinde olması tercihimdir.
2006-2009 arası model olabilir. üst modeller için şuanda bütçem yeterli değil açıkcası
satmayı düşünen varsa görüşelim.
iyi satışlar dilerim.
Merhaba arkadaşlar.
2005 - 2009 model arası temiz honda cbr125 arıyorum.
Gaziantep'te yaşıyorum uzak şehirlerde oturan arkadaşlar satmak ve misafirim olmak isterse beklerim.
Mesela istanbulda yaşıyordur motoru beğenirsem ordaki arkadaşımla honda servisi bakar biner gelir yada yollarlar birlikte...