sınavım 2 gün sonra ve sıkıntı yok?
İşin açıkcası bugün kursu aradım ve ertelendi dediler bana :s Gaziantep'teyim acaba kurs sırf bayrama denk geliyor diye kendi kendine böyle birşey yapmış olabilir mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
yokmu başka sınava girecek arkadaşlar.
Hocam mezunlukla alakası yok sanırım başka illere gidecekleri için olabilir. Bence de saçma ama yapacak bişey yok.![]()
19-20 tarihlerinde sınavım. Evet arkadaşların bahsettikleri doğru, üniversite kayıtları olduğu için öğrencilere ve başka ilden gelen adaylara öncelik veriliyor. Bunun saçmalık yada ne istersem o olacak mantığına katılmıyorum, gayet doğru bir karar.
Dün haberim oldu bir kere nasıl daha önce haber verebilirdim ki ? Ayrıca bunun adı basbaya AYRIMCILIK adam kayırmaya girer. Nasılki trafikte şartlarımız aynıysa devlet önünde haklarımız aynıysa bundada aynı hak olmalı. Nasıl oluyorda işi acele olan alsın gitsin denebiliyor. Bende kendimi bu tarihe göre ayarlamıştım . Ya kusura bakma şu cocuk ünv kazanmış hemen alsın gitsin sen bekle demek ne oluyor. Hala hangi zihniyetle bu yanlışı savunabiliyorsunuz şaşıyorum. Burda bariz şekilde yapılanın yanlış olduğu belli . Ayrıca sınavı geçince ilk sırada olması gereker saçmalasıda beni güldürdü. Devlet vatandaş için vardır belli başlı kişiler için değil. Özel haklarda torpil geçilenlerede vatandaş değil farklı bir ithamda bulunulur .Atandığınız şehirde gitmeniz gerektiğini sürücü kursunuza belirtseydiniz eğer sizide öncelikli sınav listesine alırlardı. Bayramdan sonra ameliyata girecek bir Abi'miz vardı oda aynı şekilde yarın sınava girecek. Belirtildiği gibi "Öncelik" deniliyor, öncelikli olarak sınava girmesi gereken hatta sınavı geçtim her ne olursa olsun ilk sırada olması gerekir. Saçmalığın daniskası olarak düşünmeniz bencilce. Ayrımcılık da başlıktaki konuyla alakasız ayrı bir şeydir.
Benim zaten halihazırda b ehliyetim var o nedenle sadece direksiyon sınavına gireceğim sizde beni anlamıyorsunuzHocam sizinle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum çünkü okuduğunuzu anlamıyorsunuzSınavı geçince ilk Sırada olması gerekir diye birşey söylemedim ki zaten yazılı sınavı geçemeyen direksiyona giremiyor. 'Ehliyet direksiyon sınavını geçtim, her ne durumda olursa olsun önceliği olan durumlarda yani mağduriyet oluşacaksa eğer ilk sıraya alınması gerekir' demek istedim. Dün öğrendim diyorsunuz, cumartesi ve pazar günü Sınavlar şu dakika dahi arasanız veya kursa gidip konuşsanız anlayışla karşılayacaklarına eminim. Iyi niyetle yaklaşmadığınızı düşündüğüm için hayırlı günler diliyorum.