19 -20 eylül a2 direksiyon sınavı

Merhaba arkadaşlar normalde 19-20 eylülde direksiyon sınavı vardı ama bayram nedeniyle ertlendi dedi bugün kurs. Acaba sadece buraya özel mi yoksa heryerde mi ertelendi . Forumdan birkaç kişi 19 eylülde sınava gireceğini yazmıştıda.

sınavım 2 gün sonra ve sıkıntı yok?

İşin açıkcası bugün kursu aradım ve ertelendi dediler bana :s Gaziantep'teyim acaba kurs sırf bayrama denk geliyor diye kendi kendine böyle birşey yapmış olabilir mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------

yokmu başka sınava girecek arkadaşlar.

İşin açıkcası bugün kursu aradım ve ertelendi dediler bana :s Gaziantep'teyim acaba kurs sırf bayrama denk geliyor diye kendi kendine böyle birşey yapmış olabilir mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------

yokmu başka sınava girecek arkadaşlar.

Bende Gaziantep'te gireceğim sınava. Kurs bana 19-20 eylüldeki sınavın üniversite öğrencilerine alındığını söyledi. O yüzden bayramdan sonra girecekmişim.

ne alakası var ya bende ünv mezunuyum yani böyle sacmalık olurmu şaka gibi resmen

Hocam mezunlukla alakası yok sanırım başka illere gidecekleri için olabilir. Bence de saçma ama yapacak bişey yok. :)

Hocam mezunlukla alakası yok sanırım başka illere gidecekleri için olabilir. Bence de saçma ama yapacak bişey yok. :)

iyide başka ile gidecek adam hemen sırada en önemi geçecek yada tüm ünv kazananlar ehliyete mi başvurdu bence bunda bir iş var ama hadi hayırlısı.

Sınava katılım az olur yada katılması beklenilen kişilerde sorun çıkarsa erteliyorlar. Bildiğim kadarıyla böyle ve bunun kötü yanı çoğunluk ne isterse kuralı geçerli olduğu için kurunun yanında yaşta gidiyor hesabı.

benimde cumartesi sınavım var diğer sürücü kursları 20 eylüle alınmış inşallah geçeriz bol şans diliyorum

19-20 tarihlerinde sınavım. Evet arkadaşların bahsettikleri doğru, üniversite kayıtları olduğu için öğrencilere ve başka ilden gelen adaylara öncelik veriliyor. Bunun saçmalık yada ne istersem o olacak mantığına katılmıyorum, gayet doğru bir karar.

19-20 tarihlerinde sınavım. Evet arkadaşların bahsettikleri doğru, üniversite kayıtları olduğu için öğrencilere ve başka ilden gelen adaylara öncelik veriliyor. Bunun saçmalık yada ne istersem o olacak mantığına katılmıyorum, gayet doğru bir karar.

Saçmalığın daniskası kusura bakmada neden öncelik tanınıyor ? İstersen fizandan gel bu benim hakkımı yemeni gerektirmiyor . Ayrıca bu senin sorunun benim sorunum değil. Nasılki diğer sınavlarda eşitlik varsa bundada olmalı. Yani isteseler herkes sıanva girebilirdi benimde işim var atandım şimdi ehliyetimi alıp gitmek istiyorum şimdi nasıl olacak ? Atandığım şehire gidip sınav için tekrar buraya mı gelmek zorundamıyım ?

Cok haklisiniz.. ayrimcilik yapmalari dogru deil sartlar ne olursa olsun.. fakat kimi kimi sikayet ediceksiniz

Atandığınız şehirde gitmeniz gerektiğini sürücü kursunuza belirtseydiniz eğer sizide öncelikli sınav listesine alırlardı. Bayramdan sonra ameliyata girecek bir Abi'miz vardı oda aynı şekilde yarın sınava girecek. Belirtildiği gibi "Öncelik" deniliyor, öncelikli olarak sınava girmesi gereken hatta sınavı geçtim her ne olursa olsun ilk sırada olması gerekir. Saçmalığın daniskası olarak düşünmeniz bencilce. Ayrımcılık da başlıktaki konuyla alakasız ayrı bir şeydir.

Atandığınız şehirde gitmeniz gerektiğini sürücü kursunuza belirtseydiniz eğer sizide öncelikli sınav listesine alırlardı. Bayramdan sonra ameliyata girecek bir Abi'miz vardı oda aynı şekilde yarın sınava girecek. Belirtildiği gibi "Öncelik" deniliyor, öncelikli olarak sınava girmesi gereken hatta sınavı geçtim her ne olursa olsun ilk sırada olması gerekir. Saçmalığın daniskası olarak düşünmeniz bencilce. Ayrımcılık da başlıktaki konuyla alakasız ayrı bir şeydir.
Dün haberim oldu bir kere nasıl daha önce haber verebilirdim ki ? Ayrıca bunun adı basbaya AYRIMCILIK adam kayırmaya girer. Nasılki trafikte şartlarımız aynıysa devlet önünde haklarımız aynıysa bundada aynı hak olmalı. Nasıl oluyorda işi acele olan alsın gitsin denebiliyor. Bende kendimi bu tarihe göre ayarlamıştım . Ya kusura bakma şu cocuk ünv kazanmış hemen alsın gitsin sen bekle demek ne oluyor. Hala hangi zihniyetle bu yanlışı savunabiliyorsunuz şaşıyorum. Burda bariz şekilde yapılanın yanlış olduğu belli . Ayrıca sınavı geçince ilk sırada olması gereker saçmalasıda beni güldürdü. Devlet vatandaş için vardır belli başlı kişiler için değil. Özel haklarda torpil geçilenlerede vatandaş değil farklı bir ithamda bulunulur .

Hocam sizinle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum çünkü okuduğunuzu anlamıyorsunuz :) Sınavı geçince ilk Sırada olması gerekir diye birşey söylemedim ki zaten yazılı sınavı geçemeyen direksiyona giremiyor. 'Ehliyet direksiyon sınavını geçtim, her ne durumda olursa olsun önceliği olan durumlarda yani mağduriyet oluşacaksa eğer ilk sıraya alınması gerekir' demek istedim. Dün öğrendim diyorsunuz, cumartesi ve pazar günü Sınavlar şu dakika dahi arasanız veya kursa gidip konuşsanız anlayışla karşılayacaklarına eminim. Iyi niyetle yaklaşmadığınızı düşündüğüm için hayırlı günler diliyorum.

Hocam sizinle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum çünkü okuduğunuzu anlamıyorsunuz :) Sınavı geçince ilk Sırada olması gerekir diye birşey söylemedim ki zaten yazılı sınavı geçemeyen direksiyona giremiyor. 'Ehliyet direksiyon sınavını geçtim, her ne durumda olursa olsun önceliği olan durumlarda yani mağduriyet oluşacaksa eğer ilk sıraya alınması gerekir' demek istedim. Dün öğrendim diyorsunuz, cumartesi ve pazar günü Sınavlar şu dakika dahi arasanız veya kursa gidip konuşsanız anlayışla karşılayacaklarına eminim. Iyi niyetle yaklaşmadığınızı düşündüğüm için hayırlı günler diliyorum.
Benim zaten halihazırda b ehliyetim var o nedenle sadece direksiyon sınavına gireceğim sizde beni anlamıyorsunuz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar