Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese arkadaşlar iyi haftalar olsun, zor dönem geçiriyorum Allah sağlık versin tabii ama moralim çok bozuk.
Uzatmadan anlatıyorum; bir gün 55-60 km/s süratte ilerlerken motosikletin gergin ayarlanmış zinciri ön dişliden çıktı. Gergin ayarlandığına eminim son bakımda (ilk kez farklı...
Herkese merhaba, bir sabah saat 8 sularında kaygan (kamyonların kullandığı) virajda 45-48km süratle sola düşüp sol köprücük kemiğimi tam ortadan tek parça kırmıştım. Bilenler olacaktır İstanbulda Beşiktaş stadını yukarı doğru dönüp
eskiden beleştepe diye bilinen noktaya dönen kısa ve sert...
Merhaba herkese motosikletimden çıkarttığım Shad SH 48 model çanta satılıktır.
Güncel fiyatı 1400 TL civarında ben 1100TL ye satın almıştım.
650 TLye satılıktır.
Sadece sol kısmında biraz çizik vardır o kadar. Tertemiz durumdadır.
Çanta ve bağlantı aparatları mevcuttur.
Herkese iyi haftasonları,
28 Temmuz günü dolu yağışı esnasında aracında ufak göçükler oluşanlardanım. Kadıköyde çoğu otomobil kötü durumda, onlar yine yaptırabiliyor fakat bizim motordaki sac daha kalın ve altında depo var (yani alttan vura vura geri çıkartmak oyuk yeri zor, önce kaynak...
Arkadaşlar selamlar, Haberturk TV yurt haber koordinatörü ile görüştüm. Bu konuda yüzlerce motosikletlinin mağdur olduğunu, HGS müşteri hizmetlerinin ne halde olduğunu anlattım.
Bugün yoğun bir gündemleri var, ama haftaya pazartesi ya da salı günleri bir haber yapılacak ekranlarda dönecek...
Herkesin malumu artık İstanbul Boğaziçi Köprüsünde (15 Temmuz Şehitler Köprüsü) motosikletliler Serbest Geçiş Sisteminden Anadolu yakasına geçerken 6. sınıf HGS kartları olmasına rağmen geçişi OGS gişesinden yapıldı algılayan sistem, bakiyemizden 7 TL düşüyor.
Bunu günlerdir peşpeşe 7 TL...
Arkadaşlar yıllardır çeşitli motosikletler kullandım 800 cc'den 125cc aralığında her tür makine. Son olarak bir yıldır kullandığım XJ6 ile yollarım ayrıldı (bunun sebebi maddiyat idi.)
Motorsuzluk çok kötü, Allah kimseyi alıştığı konfordan mahrum bırakmasın.
Saçma gelmesin sorum size, amacım...
Merhaba arkadaşlar, iş yerinden tanıdığıma Türk Telekom tarafından 2 adet Sway marka fotoğraflarda görünen kasklar hediye edildi. Bunları satmak istiyor.
Araştırdığım bu kasklar TR'de satılmıyor ya da eski fiyatlar var, bulabildiğim en ucuz fiyat 260 küsür TL tanesi için.
Tanesini 120 TL ye...
Bu motoru 2. el satın aldım, inşallah uzun süre kullanmak istiyorum.
Yaş 33, motor kazasız trameri temiz. Daha önce çeşitli motorlar da kullandım ve hep aynı sigortacıya sigortalatırdım. Şair Sigorta.
Neyse fiyatların yükseldiğini biliyordum, mesela önceki motor Fazer 8ime 280 TL ödemiştim...
Arkadaşlar şirketin 7 katlı kapalı otoparkı var, afedersiniz öküz gibi bina komple otopark.
Bize çalışanlar olarak servis kullanmamamız kaydı ile (bunun için imzalı belge alıyorlar, otopark kartın varsa servis kullanamazsın) otopark ücretsiz. Mesai saatleri dışında da bir gün kullanmışlığım yok...
Bu ilana bir bakar mısınız arkadaşlar ben mi anlamadım acaba; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-aciklamayi-oku-224453707/detay
Adam diyor ki al dağda bayırda kullan, nedir yani çalıntı motoru ilan vererek satıyorlar mı artık?!:pr:
Merhaba arkadaşlar, geçen gün eve geldiğimde plakanın olmadığını farkettim.
Trafik tescile gittim (Kadıköy), ve aldığım cevapla aynen geri çıktım. Artık (2 ay önceden itibaren uygulanan) tek plakası olan araçlar plakalarını kaybederlerse çalıntı işlemi yapılacak ve baştan ruhsat çıkarılacakmış...
Merhaba arkadaşlar, lafı uzatmadan fikirlerinizi almak istiyorum.
Oturduğum küçük sitede motosiklet park yeri bulmakta bazen güçlük çekiyorum. Uygun bir noktam var ama oraya bırakınca küçük çocuğu olan anneler ve babalar motosikletin devrilmesinden korktuklarını, çocukların sağını solunu...