Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2007 Model Mavi İnnovanın kitapcığında önerilen lastik ölçüsü
Ön : 70/100 17
Arka : 80/90 17
Şimdi ben michelin pilot street lastik siparişi vericem ama 70 yok
Ön : 60/100 17
Arka : 80/90 17
Sipariş verip taksam ve beyaz yanak taksam herhangi bi sorun olurmu çok düşündürüyo sizce ne...
Mont almak istiyorum bundan kullanan yada tavsiye eden varmı ?
http://www.motosikletaksesuarlari.com/Venom-Jaws-Kapsonlu-ve-Korumali-Softshell-Motosiklet-Montu_27522.html
Arkadaşlar Honda İnnova 125 (Eski Kasa) Motorumuzu komple dağıtarak elektirik tesisatını yeniden döşemek istiyoruz. Grenajları yenisi ile değiştirerek Mat Siyah renginde boyamak 72 Tel kıvrımlı jant takıcaz. Far'a xenon takılıcak sonra American Park takılıcak ve motor komple sıfırdan...
İnnova İ 125 temiz bir motor var 7 binde sahibide tanıdık fakat üzerinde 1250 liralık ceza var motoru alırken plakayı değiştiricem cezayıda mı ben ödeyecem nasıl olacak ?
Ehliyetim var okula gidip gelmek için kullanıcam ve ara sıra gezmek için yakıt benim için önemli değil seri olsun yolda bırakmasın servisi sıkıntı çıkarmasın yeter sizce hangisini alayım ?