Arama sonuçlarınız

1. Wave'i

Honda İnnova Lastik Önerisi

2007 Model Mavi İnnovanın kitapcığında önerilen lastik ölçüsü Ön : 70/100 17 Arka : 80/90 17 Şimdi ben michelin pilot street lastik siparişi vericem ama 70 yok Ön : 60/100 17 Arka : 80/90 17 Sipariş verip taksam ve beyaz yanak taksam herhangi bi sorun olurmu çok düşündürüyo sizce ne...
  2. Wave'i

Venom Jaws Kapşonlu ve Korumalı Softshell Mont hakkında

Mont almak istiyorum bundan kullanan yada tavsiye eden varmı ? http://www.motosikletaksesuarlari.com/Venom-Jaws-Kapsonlu-ve-Korumali-Softshell-Motosiklet-Montu_27522.html
  3. Wave'i

Honda İnnova 125 Elektirik Tesisatı Ve Modifiye Yardım

Arkadaşlar Honda İnnova 125 (Eski Kasa) Motorumuzu komple dağıtarak elektirik tesisatını yeniden döşemek istiyoruz. Grenajları yenisi ile değiştirerek Mat Siyah renginde boyamak 72 Tel kıvrımlı jant takıcaz. Far'a xenon takılıcak sonra American Park takılıcak ve motor komple sıfırdan...
  4. Wave'i

Trafik cezası olan motoru almak

İnnova İ 125 temiz bir motor var 7 binde sahibide tanıdık fakat üzerinde 1250 liralık ceza var motoru alırken plakayı değiştiricem cezayıda mı ben ödeyecem nasıl olacak ?
  5. Wave'i

Honda Wave 110i mi Yoksa Yamaha Crypton 2014 Mü Alayım ?

Ehliyetim var okula gidip gelmek için kullanıcam ve ara sıra gezmek için yakıt benim için önemli değil seri olsun yolda bırakmasın servisi sıkıntı çıkarmasın yeter sizce hangisini alayım ?

Yeni mesajlar