WarningRider kullanıcısının son içeriği

1. WarningRider

Yetersiz Ehliyet ile sorun yaşanır mı?

Hiçbir kazamda (5 kez) elimi yere değdirmedim dostum 😆 O yüzden o eli yere değdirmek bana ciddi gelmiyor, bir gün ellerim değsede dediğim gibi en fazla parçalanır o da umrumda olmaz 🙄 Sonuçta onu göze alarak biniyorum değil mi? Hayat bu tadı çıkmıyor öyle. Bu kazalarda en çok etkilendiğim yer...
  2. WarningRider

Geçmiş olsun dostum yüksek hızlarda 2 ciddi kazam var ne elime ne bacağıma birşey oldu (şans) 🤔 Gerçi ellerime bir şey olsa fazla da umrumda olmazdı şahsen dirseğim yarıldı hiçde kafaya bile takmadım (zımba atıldı ve 1 sargı bezi, 1 batigon ve 2 günde bir pansumanla halletmiştim). Kask, Sırtlık...
  3. WarningRider

Zaten açık dosyam olduğu için sorun olacağinı zannetmiyorum neyse konu kapanabilir.
  4. WarningRider

Geçmiş olsun efendim, ben o tayfadan değilim 🫡 Herhangi bir ceza yemedim konuyu okumadan yorum kasmak için mi yazıyorsun anlamış değilim? 11.800 mesajı nasıl kastığın belli oldu LOL.
  5. WarningRider

Avukata sordum olmazmış: arkadan çarparsa motorun masrafını hatta adamın kirli donuna kadar alırmış sadece yetersiz ehliyet cezasını ödüyormuşuz hemde öldüğümde cenaze masraflarımıda karşılıyorlarmış 😵
  6. WarningRider

150.000TL ile piyasası olan motosiklet önerisi yapabilir misiniz? Scooter,Naked vs.

Bütçeni biraz daha yukarı çıkartabilirsen PCX 125'i tavsiye ederim uzun bir süre sıkıntısız kullanabilirsin. (fabrika çıkışlı lastiğe fazla güvenme derim.) 22 - 23 yılları piyasası baya bir canlıydı şu an da lokum gibi gider heralde.
  7. WarningRider

Sakin ol dostum herhangi bir şemsiye girmedi 😆 Emin ol 5 yaşında kardeşim olsa senden daha bilgili olur. Ayrıca "trafikte bir boklar yeyip" demişsin kasettiğin şey ne? Herkesi kendin gibi mi zannediyorsun, yoksa geçmişten kalan birşeylerin acısı mı bu? Ek: Konuyu baltalamayı bırak!
  8. WarningRider

😄 bu baya iyiydi dostum 🥹
  9. WarningRider

ona da yetmiyor zaten 6 sene var 😀 şaka bir yana anonimliği tercih ediyorum.
  10. WarningRider

Yaşım hiçbir türlü yetmiyor dostum 125cc yetersiz geliyor, 10 yaşındayım ve 8 sene beklemek istemiyorum. 1761810611 Soruda herhangi bir problem yok ve senin bilgisizliğin nedeniyle konu sana boş gelmiş olabilir, senin gibi "YE TER SİZ :d" diye kıkırdayıp "hayata tutunmaktan" bahseden cahiller...
  11. WarningRider

Hain Davranış

İlk öncelikle diğer arkadaşların dediği gibi tırnak giriyorsa geçmiş olsun, girmiyorsa da dedikleri gibi pasta cila ile halleder kesikler atarsın boyada ayrıca bu işin piriyim birisinin çizmiş olduğu gibi durmuyor, benim motorunda gidon ufak çizilmişti kilit anahtarı yapmış dövüp motorun...
  12. WarningRider

2 A ehliyet binerse B ehliyet olur hocam aksini iddia ederseniz sizi raporlamak zorunda kalacağım :)
  13. WarningRider

Hahah arkama kimse binmek istemiyor ☠️
  14. WarningRider

Teşekkürler

Yeni mesajlar