Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herkese merhabalar.Derdim tartışma ortamı yaratmak değil sadece tavsiyelerinizi almak.ilk başta bunu belirtmek istedim.
İlk motorum cbf 150.7 bin küsür km yol yaptım.ufak tefek kazalarım oldu.ardından dayanamayıp sattım motorumu ve bir Ninja 250 aldım.2011 model siyah.(Point motors...
Merhaba saygıdeğer abilerim.Ben kenan 26.10.1995 doğumluyum.nerdeyse okul kapanmadan 2 ay önce işe girdim şu anda hala çalışmaktayım.Sonunda Cbf''imin parasını biriktirmeyi başardım.Fakat şimdide ruhsat problemi çıktı ortaya.Forumlarda iyice araştırma yaptım fakat Güncel bir topic...
Merhaba arkadaşlar.Motorumun kendi sesinden artık midem bulandı.Hangisinden daha çok verim alırım acaba fikri olan varmı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-vancehines-kawasaki-ninja-250-08-11-cs1-matte-black-slip-on-84863135/detay...
Herkese selamlar.Arkadaşlar çok kısa bir süre önce yine bir tanışma yazısı yazmıştım.Motora yeni başladığımı belirtmiştim ve motor tavsiyelerinizi göz önünde bulundurarak r1'den vazgeçip cbr 250 almıştım.Fakat Aradan daha çok uzun bir süre geçmemesine rağmen motordan sıkıldım ve daha yüksek...
Selam olsun abilerime,amcalarıma, kardeşlerime.İsmim KENAN.Yaşım 18.A2 Ehliyetimi daha almadım yaklaşık olarak 21 gün'üm kaldı almama.Öğrenciyim.Lise sona geçtim :).
11 Yaşımdan beri motor merakım var.hep sokakta görürdüm r1'ları 1000rr'ları gsx'leri offf derdim hep.3 ay önce Kendi kendime Bir...