Kawa - Yamaha - Honda

Herkese selamlar.Arkadaşlar çok kısa bir süre önce yine bir tanışma yazısı yazmıştım.Motora yeni başladığımı belirtmiştim ve motor tavsiyelerinizi göz önünde bulundurarak r1'den vazgeçip cbr 250 almıştım.Fakat Aradan daha çok uzun bir süre geçmemesine rağmen motordan sıkıldım ve daha yüksek makineleri inceliyorum..

Hacim olarak max 600'lük birşey düşünüyorum.Naked tarz bişeyler bakmıyorum önermezseniz sevinirim.Seçenek olarakda
Yamaha r6-Kawasaki zx6 -Honda cbr600 leri inceledim şu anda hiçbirine karşı bir aşk beselmiyorum :queen: .Ama sizden gelen yorumlar ve önerilerle birine aşık olmaya çalışıcam.Suzuki bana uzak bu arada .Neden ; Tipi Kayık.Ön far inanılmaz derecede soğutuyor beni kendinden.

Yakıt benim için pek önemli değil çıkıp saatlerce motor kullanmam.Uzun yol yapmam.Önemli olan Çok ama Çok sağlam bir makina.Kaslı bir Makina.HIZLI BİR MAKİAA.İlgileri Üzerine toplayacak bir makina...Ve son olarak cbr125 gibi kasaya elini dokundurduğun zaman plastik hissi vermeyecek bir makina.KuyruK Kısmı sağlam olması lazım.Arkada yaavri olacak :wiinkk:

Fiyat Ve model aralığıM 2008 sonrası ve maximum 24000 TL olacak.

Saygılar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
distribütör ile derin ilişkiler icinde olmayı seviyorsan,aşkın acı ve tatlı halini dibine kadar yaşamak istiyorsan Yamaha al.
Ben XT 125R ile büyük aşk yaşadım,Peşin para saydığım parçaların gelmemesi yüzünden aylarca motorum yattı,sattım da kurtuldum :)

bu konuda sendeninle aynı sorunları yaşayan çok fazla arkadaş var.Ve bu beni gerçkten r6'dan soğutuyor.

Ben 600 lük alacak olsam ki 2013 kışında almayı planlıyorum Kawasaki den başka bir şeye bakmam kızıltoprakta ikisinide inceledim ( HONDA - KAWASAKİ ) Kawasaki çok daha kaliteli duruyor üzerinde öhlins direksiyon amortisörü var kadranı çok daha güzel tipi de daha güzel.Kawasaki yi kullanmadım ama okuduğum bütün testlerde 1. geldi. + Selesi en alçak bu benim için büyük avantaj.

benim şahsi kanaatim 3 markanında ss klasmanında kendini kanıtladığı aşikar. tamamen göreceli bir kavram....hangi motora ne zaman baksan işte bu benim motorum onunla gurur duyuyorum dediğin modeli al... yamaha olmuş kawasaki olmuş honda olmuş pek farkı yok.ama görsellik olarak ninja derim

Her Ne kadar hiçbirine özel ilgim yok desemde gerçekten benimde aklımın bir köşesinden zx6 duruyor. :)

c90

daha bir ay olmadı ne tez piştin arkadaşım
yoksa hızlandırılmış paket ders falan mı aldın
daha 15-20 gün önce değil mi?
bu tartışmayı açıp ninja 250 almıştın
ama gerçekten şaşırdım ::gazla::
başka yorum yok

m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=89872503&io=0&rnd=3602

nasıldır ??

Ninja 250 hem kaslı ,hem sağlam hem de hızlı bir makinadır.Dikkatleri de üstüne çeker fazlası ile...

Bu arada asıl dikkatleri üzerine toplayan motor değil kullanıcısıdır.Virajlara dizlerini değdirecek kadar yatırarak bir dön bak.Senden havalısı olmaz.Hızlı gitmeyi herkes yapar.Halbuki asıl önemli olan durmayı bilmektir...

ducati monster al tam senlik dokunduğunda zaten plastik buloamazsın sonuçta naked bulsanda hissettirmez ve bana göre muhteşem anked duruşu ve muhteşem torku ile 180-200km lere kadar bir racing'i aratmıyacaktır ahtta çok daha keyiflidir he hoşuna gider gitmez bilmiyorum
bu arada genelde suzukinin motorları hem performans hem görüntüsü açısından tercih edilir görüntüsünü beğenmemen garip geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar