Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zorunlu trafik sigortamın süresi dolduğundan dolayı şirketleri internetten araştırıp bilgi alıyordum.
Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası(Trafik Sigortası) Genel Şartları içinde bir madde gördüm ve bu konu hakkında aydınlatılmak istiyorum.madde şu;
A.3- Teminat Dışında...
motorum yolda giderken benzin gitmiyor du karbürötere hortumu çıkarıp bir iki üfledim geldi sonraları yine oldu yine aynı,ben benzindeposunda pislik olduğunu düşündüm ve amadaha temizlemedim filtre felan.yalnız bu arada birileri dediki benzin deposuna hava girmiyordur kapaktan.acaba öylemidir...
merhabalar;ybr 125 im ile düz ve düzgün bir yolda ortalama 80 - 90 km ile giderken önüme çıkan yol bozukluklarından çıktıktan sonra motorumun ön tarafı
sağa sola gezinmekte.bunu engellemenin bir yolu varmı? yoksa her kişi bunu yaşarmı? tavsiyeleriniz nedir.? neden böyle olur? şimdiden saygılar....