vuralbayim kullanıcısının son içeriği

1. V

Motosiklet enjeksiyon açmıyor

Kontagı açtıgımda enjeksiyon sesi gelmiyor benzin pompası sesi olan o vızzz diye olan ses yok. Motor 1 aydır yatıyodu benzin pompasında sorun oldugunu sanmıyorum. Akü bitmişti kontagı açınca yine enjeksiyon sesi geliyordu ama marş almıyodu aküyü söktüm taktım bu sefer hiç enjeksiyon sesi gelmedi...
  2. V

Kontağı çevirince elektrik gelmiyor

Hocam kontagı açınca kil swice basıyoruz vızz diye bi elektronik ses geliyor o ses gelmiyor bende. Sorun yüksek ihtimal sizce aküden midir? motorda öbür elektronik tüm aksamlar çalışıyor aküyü şarj ettim taktım herşey calısıyor fakat marş basıyor ama motor calısmıyor çünkü enjeksiyon sesi gelmiyor
  3. V

Kontagı çevirince elektirik gelmiyor

Motoru yürütmedim sadece marş bastım. Ve motora fazla yag ekledigimde 1l boşalttım dahada yag gelmedi içinden içindeki kalan yag nereye gitti onuda bilmiyorum üstte kalmış olmalı. Yürümedigi halde nası motor kitleyebilir motor kitlese bile enjeksiyon sesi gelmesi gerekmezmi kontagı açınca...
  4. V

Hocam v450srr İnsta üzerinden ulaşabilir misiniz detaylı ileteyim gidip bi boş ustaya birşey ödemektense siz yardımcı olabilirseniz en azından size faydam dokunur
  5. V

Motora filtre degismeden 2,7 litre civarı yag ekledim çalıştırdım gürültülü çalıştı ardından istop ettim. ertesi gün tapayı açtım içinden 1,2 l civarı yag geldi sadece başka yag gelmedi öyle çalıştırdım çalışırken tıkırtı sesi gelerek çalışıyordu bende direk istop ettim . 1 aydır yatıyodu aküyü...
  6. V

450 sr model motorum fazla yag koymuştum 1 aydır yatıyodu 1,5 litre boşalttım marş bastım çalıştı ama takırtılı çalıştı 1 ay sonra 1 l yag ekleyip aküyü şarj edip taktım kontagı açtım kırmızı kil swicth tuşuna bastım normalde basınca vızz diye bi ses geliyor elektronik aksamlardan o ses gelmiyor...
  7. V

Kontağı çevirince elektrik gelmiyor

Bende 450 sr motorum fazla yag koymuştum calışırken takırtılı çalıştı sonra bıraktım o haliyle 1 ay sonra aküyü şarj edip geri taktım kontak açınca ekran falan herşey geliyor lakin o elektirik sesi gelmiyor vızz diye olan ses yok. Kırmızı güç tuşunu kil swich basınca normalde vızz diye ses...

Yeni mesajlar