VULCANDİESEL kullanıcısının son içeriği

1. V

ACİLLLLLL JANT

ARKADAŞLAR ACİL İNTRUDER 21İNÇ JANT LAZIM BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BİLGİLENDİRİRLERSE SEVİNİRİM.DAHA ÖNCE KONU AÇMIŞTIM.YÖNETİCİLERDEN ÖZÜR DİLERİM.
  2. V

İntruder Ön Jant

arkadaşlar İntruder 600 motorumla kaza yaptım.ön jant yamuldu 21 inç.Tamircim jantın tamir olursa randuman vermez diyor.Nerden bulabilirim bilgilendirirseni sevinirim.
  3. V

YARDIM!!!

Herkese hayırlı bayramlar.Suzuki ıntruder 600 makinam dün itibariyle değişik bir ses veriyor.Sanki tek silindir çalışıyor gibi gaz kesiyor,tok bir ses vermiyor.Gücünde de baya bi düşüş var 5.vitesde 90 u zor gördü.Bu neden kaynaklanıyor olabilir.
  4. V

Çelik Crown 150

Satılık çelik crown 150 henüz 5000 de 2007 model ve temiz motor takas yapılır eğer yüksek bir motor ise üzerine fark verebilirim Fiyat: 1900 YTL Pazarlık payı vardır Ulaşmak isteyenler 0506 775 04 57 E Mail : [email protected]
  5. V

Motorum Acaip Titreme yapıyor

selam arkadaşlar crown 150 bi motorum var 6 bin 7 bin devir arasında çok titreme yapıyor vites attırıyorum 7 bin devire geldimi yine aynısı oluyor. acaba karbüratördemi bi sorun var yardımlarınızı bekliyorum

Yeni mesajlar