vRideR kullanıcısının son içeriği

1. vRideR

20 BİN TL bütce cruiser öneri 4 Büyükler İçerir.

Öncelikle herkese iyi forumlar elime biraz para geçti ve bununla motor almayı düşünüyorum toplam 30bin km 250cc cruiser tecrübem var. 650 dragstar kullandım bir süre ancak deneme amaçlı idi. Rakipler belli arkadaşlar Dragstar 650/Shadow 750/Vn 800 ve bir de vl800 düşünüyorum. Kısaca motordan...
  2. vRideR

Motorunuza güvenin, ona bakın ve en önemlisi yola çıkmakta asla tereddüt etmeyin.

Bu başlığı 1000'lerce km yapan tecrübeli arkadaşlar için değil benim gibi henüz yeni yeni uzun yol yapmaya başlayan arkadaşlar için açıyorum. Benim hikayem şu şekilde. Arkadaşlarım abilerim Antalya-Balıkesir arası gezerek uzun bir yol gideceklerdi ben ise henüz çok tecrübeli değildim ve motorumu...
  3. vRideR

Egzoz Önerisi

Merhabalar roadstar 250 kullanıyorum antalya'da ikamet etmekteyim ışıkta gördüğüm süpershadow,ledow ve roadstar kullanıcıları güzel güzel krom egzoz yaptırmışlar tek tek saydırıyor aletler. Antalya'da böyle bir egzozu nereye yaptırabilirim ve fiyatı ne kadar olur. Birde fırın boya bana ne kadara...
  4. vRideR

Akdenizin İncisi Antalya'dan Selamlar

Herkese merhabalar uzun süredir forumu kullanıyorum aslında üye olmak bugüne nasipmiş 2007 model bir roadstar 250 sahibiyim boş zamanlarda değil her zaman motosiklet kullanıyorum :queen: :cat:

Yeni mesajlar