20 BİN TL bütce cruiser öneri 4 Büyükler İçerir.

Öncelikle herkese iyi forumlar elime biraz para geçti ve bununla motor almayı düşünüyorum toplam 30bin km 250cc cruiser tecrübem var. 650 dragstar kullandım bir süre ancak deneme amaçlı idi. Rakipler belli arkadaşlar Dragstar 650/Shadow 750/Vn 800 ve bir de vl800 düşünüyorum. Kısaca motordan beklentim şu; 120-140km hızlarında rahatsız edici olmasın top speed takıntım yok zaten bunların aşağı yukarı ne kadar yakacağı da belli o yüzden. Tek marşta binlerce km gidecek bakımları ve yedek parçası fiyat olarak beni üzmeyecek makina sizce hangisidir. Bu tarz bolca konu mevcut ancak almayı düşünenlerin istekleri farklıydı meydanı büyüklere bırakalım kullanıcıların yorumlarını bekliyorum:queen:

Motosikleti
BWS 100
Suzuki kullanıcısıyım. Benim için iyi motosiklet. Memnunmuyum. Memnunum. Suzuki ile ilgili sorun olursa, yanıtlayabilirim.
Yedek parçadır, aksesuardır bulamıyoruz gibi bir durumum yok. Herşeyi rahat buluyorum. Aftermarket ürünleride oluyor.

Sürüş'tür, konfordur, kıyaslama yapamam, diğer motosikletleri inceleme şansım olmadı.
Bu konuda, daha çok bilgi ve yorum sunabilicek arkadaşlar var. Göreceklerdir konunu.

Takip edeceğim.

Bu motorlar arasından herkese önerim, vl800 ya da vn800 olur. Shadow kullanan arkadaşlarım pek memnun kalmadılar. Ben beş senedir vn800 kullanıyorum, iki arkadaşım 4-5 senedir vl800 kullanıyorlar hiçbir sıkıntı duymadım.

Ayrıca Vn800 hakkında uzun yıllar kullanıcısı olarak aklınızdaki her soruyu cevaplayabilirim.

Hatta ben VL800 ve VN800 hakkında bildiklerimi belirteyim;

Fren peformansı olarak VN800 biraz daha zayıf kalıyor. Arka frende aradığını bulamayan VN ön frene biraz daha önem göstermiş gibi duruyor. VL800 Volusia-Intruder ile VN800 Vulcan arasında oturuş pozisyonu olsun, beygir-tork eğrisi olsun, yakıt tüketimi, viraj kabiliyeti birbirlerine çok benzer motorlar. Ancak M800 daha agresif bir yapıya sahip. Oturuş pozisyonu ve kullanma dinamikleri biraz daha değişiyor.

Suzuki kullanıcısı arkadaşın da yazdığı gibi parça bulmakta zorlanmıyoruz, sadece biraz bekliyoruz. Ben birkaç yıl önce top speed ölçmek adına çevre yolunda biraz gazladım, en son 187 gördüm, sonrasında böyle bir şeye bir daha gerek duymadım.

VN800' de artı olarak orjinal egzoz ile çok güzel ses alabiliyorsunuz, o ünlü Harley' in sekerek çalışma muhabbeti Kawasaki harici Japon' da yok maalesef.

Kawasaki zincir aktarma kullanıyor, Suzuki şaftla gücü aktarıyor. İkisinin de avantaj-dezavantaj olduğu konular var, sizin tercihiniz.

Artçı olduğum zaman pek de rahat olduğum söylenemez. Oturma alanı geniş, ferah sıkıntı yok ancak girilen her çukur, her tümsek size yol-su-elektrik olarak geri dönüyor :)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Suzuki kullanıcısıyım. Benim için iyi motosiklet. Memnunmuyum. Memnunum. Suzuki ile ilgili sorun olursa, yanıtlayabilirim.
Yedek parçadır, aksesuardır bulamıyoruz gibi bir durumum yok. Herşeyi rahat buluyorum. Aftermarket ürünleride oluyor.

Sürüş'tür, konfordur, kıyaslama yapamam, diğer motosikletleri inceleme şansım olmadı.
Bu konuda, daha çok bilgi ve yorum sunabilicek arkadaşlar var. Göreceklerdir konunu.

Takip edeceğim.

Birader M800 iyi yanlıyor mu?

Motosikleti
BWS 100
Birader M800 iyi yanlıyor mu?

Tabi, kendi sınıfında (shadow'dur dragstar'dır) en güçlü bloğa sahip makina.
-Yanlıyor mu?
-Evet; hunharca yanlıyor. Lastikler sıcakken bile, 1,2,3 viteste istendiğinde, hafif de kontra varince, tadından yenmiyor.

Lastikler soğuk iken ki durumdan hiç bahsetmiyorum. Sıcak iken ki daha keyifli.:cherry:
Geçen 60 kg'lık artçı ile bile arka geziniyordu, gazı fazlaca abartınca.:mrgreen:
Rayından çıkmış vagon gibi geliyor arkası :mrgreen:

Son düzenleme:

DKN

genelde parasını düşünenler shadow, hem para hem keyfini düşünenler dragstar alıyo.. 1100 değil tabi onda elektirik sıkıntılı. diğerlerinide alıp binen harley hariç hiç görmedim

Tabi, kendi sınıfında (shadow'dur dragstar'dır) en güçlü bloğa sahip makina.
-Yanlıyor mu?
-Evet; hunharca yanlıyor. Lastikler sıcakken bile, 1,2,3 viteste istendiğinde, hafif de kontra varince, tadından yenmiyor.

Lastikler soğuk iken ki durumdan hiç bahsetmiyorum. Sıcak iken ki daha keyifli.:cherry:
Geçen 60 kg'lık artçı ile bile arka geziniyordu, gazı fazlaca abartınca.:mrgreen:
Rayından çıkmış vagon gibi geliyor arkası :mrgreen:

Kank 60kg artçı kim?
:queen:

Arkaya ben binince yanlamıyor tabi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar