Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni geliştirilen oldukça ilginç ve işlevsel bir madde, yavaşça dokunursanız esniyor ancak ani ve sert dokunmalarda oldukça sert bir tepki veriyor. Lafı fazla uzatmadan, videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Tarihe damga vuracak bir madde geliştirilmiş olabilir.
1 aydır video gelmiyor, sanırım stok videolarda tükendi. Ben hala öldüğüne inanmak istemiyorum, şuan yapılan her motovlog onun eseri bence. Ben çok sevmezdim ama bu adam ölmesi gereken biri değildi, unutursak kalbimiz kurusun.
Çinli Goakin firmasının ürettiği motor 60 beygir gücünde 72 Nm torka sahip v-twin motorla geliyor ve zincir aktarmalı, çin manşei olan en yüksek cc'li motosiklet olma özelliğinede sahip ve bünyesinde abs barındırıyor. Ülkemize gelir mi gelirse kaç lira olur muamma.
Kaynak yabancı bir forumdan.
Eşimle kamp yapmayı düşünüyoruz bayramda, sahil kenarı aile ortamına uygun kamp yeri var mı acaba şile taraflarında? Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorumda bulunursa sevinirim. Yada istanbula yakın başka kamp önerisi olan var mı?
Evet soruyorum size, köprüde yüzlerce kamera var görüntüler neden ortaya çıkmadı? AEA ekibi neden kaza anında barkın beyin üzerinde olan ekipmanların resmini paylaşmadı? Neden kesin ölüm nedeni ile ilgili kimseden net bir açıklama gelmedi?
Yoksa köprüde o sıralarda olan bakım çalışmalarının bu...
Bu alarmlı disk kilitleri hırsızları baya bir zorluyor bence, elmas uçlu demir makasıyla bile kesemiyorlar. Tekerin altına kaykay vs. koyup götürdüklerini gördük ama hiç disk kilidi kırılıpta motoru çalınan oldumu merak ediyorum?
ARKADAŞLAR 2016 MODEL 10 BİN KM GEÇMEMİŞ İKİNCİ EL BİR PULSAR 200 NS'İN EDERİ NEDİR. MOTORUN PİYASASINI BİLMEDİĞİM İÇİN, KAZIKLANMAK İSTEMİYORUM. İKİNCİ EL ALACAĞIM.
Dragstarı satıp diversiona f e geçtiğimden eski dostlardan kopmamak adına ufak bir chopper almak istiyorum. Daha önce superlight, regal daytona, regal spyder, rks cruiser kullandım. Önerisi olan varmı?
Bu hayatı hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz, günlük rutinin içinde ölüm hiç aklımızdan geçmiyor. Barkın beyin vefatı aslında ölüme ne kadar yakın olduğumuzu çok daha iyi idrak etmemizi sağladı.
O hep video çekecek, her sene fuarlarda boy gösterecek, tanıtımlara çıkacak gibi geliyordu bize değil...
Kendileriyle hiç bir alakam yok sadece görmeyenler vardır diye burada tanıtma gereği hissettim, zira kendisinin işliği bir japon kalitesinde ve mükemmel bir projeye imza atıyor. Amerikan chopperda özenerek izleğimiz ustaların muadilinin türkiyedede olabileceğini görmek gerçekten gurur kaynağı...