Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet hocam dediğiniz gibi naked motor kullanıyorum vizör kapalıyken ıslık sesi vs gelmiyor kilit sistemi olduğu için o konuda sıkıntı yok normal birşeymiş herkes diyor zaten ben dediğim gibi daha önce böyle kask deneyimim olmadığı için fazla beklentiye girdim herhalde
Anladım hocam o zaman iade etmeme gerek yok kullanayım. Bende kardeşinizle aynı durumu yaşamışım bende sınıfına göre en mantıklı i71 ve exo530u gördüm araştırmalar neticesinde bende exo530u tercih ettim umarım i71 almadığıma pişman olmam. Kulak tıkacıda şehir içi kullandığım için pek ihtiyaç...
Anladım hocam demekki ben çok beklentiye girdim.
1777965883
Şaşırdım açıkçası sonuçta kullandığım kasklarda neredeyse 2 katından fazla fiyat farkı kalite farkı vardı. Birde bağımsız bir testi vardı kaskın iyi sonuç almıştı.Daha büyük bir performans beklerdim. Ve kafa yapısı olayını tam...
Yazan bütün arkadaşlara abilere teşekkür ederim. Bende biliyorum her kaskın rüzgar sesi aldığını ama aslında benim sormak istedim böyle bir kaskta nasıl bir performans beklemem olduğuydu şimdi kullandığım kask scorpion exo 530 air modeli baktığım kadarı ile orta yüksek segment arası birşey...
Merhabalar yeni kask aldım scorpion exo 530 air. Kaskı aldıktan sonra biraz araştırınca rüzgar sesi şikayetleri gördüm. Daha önce bu kasktan iyi bir kaska sahip olmadım deneyimleyemedim araştırmalarım neticesinde aldım. Şimdi bir kaskta rüzgar sesi denilen şey nasıl olursa kötü nasıl olursa iyi...