Vista86 kullanıcısının son içeriği

1. Vista86

Yamaha Kalite Olarak Nereye Gidiyor?

2017 Tracer 700 kullanıyorum. Son zamanda bir ses geliyor. İnternetten araştırdığıma göre debriyaj tası ses yapıyormuş ve bu kronikmiş. Şimdilik böyle gidiyor... Yamaha için üzücü.
  2. Vista86

Kışlık Bot

Yds nin botlarını kullanıyorum, çok memnunum. Fakat yağmurda uzun yol yapınca diğer birçok bot gibi su geçiriyor, ve üşütüyor. Yağmurda uzun yol yapacaksanız bunu da dikkate alın.
  3. Vista86

Gezi Rotasi ve Gorusleriniz

Yazlık montla artık olmaz.
  4. Vista86

İlk defa düştüm - Ekipmansız bakkala bile gitmeyin

Benim evimin yakınında da böyle 60 veya 70 derece bir köşe var. Tam köşede durup ikinci hamleyle dönüyorum. Yolunu böyle buldum. Bilmem belki faydası olur.
  5. Vista86

Neden istanbulda yaşıyoruz

Son zamanlarda İstanbul'da metro, metrobüs ve belediye otobüsü ile dolaşmak için bol vaktim oldu. Genellikle öğle saatlerine yakın, saatlerce toplu taşımada yolculuklar yaptım. Beni rahatsız edecek hiç bir olumsuzluğa rastlamadım. Yaşlılara yer verenler, genç kız ve kadınları rahatsız etmeyen...
  6. Vista86

Yeşil Sigorta

Vize mize her şey tamamsa ne mutlu size. İş sadece yeşil sigortaya kalsın. Ben randevu dahi alamadım.
  7. Vista86

Vitesli sürmeyi nasıl pekiştirebilirim

Bende tam tersi olmuştu. Vitesli motosiklet ile başalayıp alışmıştım, sonra birgün scooter sürmem gerekince "ben bunu nasıl süreceğim?" demiştim.
  8. Vista86

Istanbulda sıkışık trafik tavsiyeleri

İstanbul trafiğinde bazen durup beklemeyi bilmek lazım. Beklemeye bir saniye tahammülü olmayan motosiklet sürücülerine uymak hataya yol açar.
  9. Vista86

Sürüşten alınan zevk

Sürmesi keyifli bir motosikletim var (Tracer 700). Fakat motosiklet sürmek bana eskisi kadar zevk vermiyor. Sadece motosiklet ile yaptığım yolculuklarda yaşadıklarımdan zevk alıyorum. Benzinlikte durup kahve içmek, bir yerlerde yemek yemek gibi...
  10. Vista86

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Benelli Bn 251 başıma çok işler açtı. Sattım, kurtuldum
  11. Vista86

AVRUPA'YA DOĞRU

AVRUPA'YA DOĞRU ; Belki beni “GÜNLÜKLERİM” den hatırlarsınız... Ybr 125 i satıp uzun yol yapmak için 250 cc almayı düşünen adam.. 250 cc yi aldım.. Benelli BN251.. Uzun yol için! Gülmeyin., aklım o kadara eriyordu, öyle yaptım.. Meğer bu motosiklet “naked”miş. Yunan Konsolosluğuna altı...
  12. Vista86

Günlüklerim

Foruma kısa süre önce abone oldum. Motosikletten hiç anlamam.. Sizlerin bilgilerinden faydalanıyorum ama size faydalı olamıyorum.. Bazı günler yazmayı unutsam da ara ara günlük tutuyorum...Aklıma ne gelirse.. Bazen foruma da koyayım diyorum.. Okunmasa da olur.. Baştan söyleyeyim,yazılanları...
  13. Vista86

Merhaba Diyerek Başlayayım...

Herkese Merhaba; Motosiklete ileri yaşta başladım.. Daha yeniyim...Acemiyim. Motosiklete hobi olarak değil, özgürce ulaşım yapabilmek için başladım.. Gitmek istediğim yere en pratik şekilde, kolayca gidebileyim diye.. Bu nedenle motosiklet mantığını seviyorum.. Çok "net" hissedilen bir...

Yeni mesajlar