viper_1 kullanıcısının son içeriği

1. V

Motosiklet Muayene Süresi hk

teşekkürler
  2. V

Şu anda bu yazıyı okuyorsanız, çok şanslısınız demektir!

Sudan sebeplerle; olmadık şeylere isyan ederiz. Hiçbir zaman halimizden memnun olmayız... İstediğimiz zaman yemek yiyip, kana kana su içebiliyorsak ve evimizde rahatça oturup bu yazılanları, resimleri görüyorsak; gerçekten çok şanslıyız demektir...
  3. V

Öğrenci affı çıktı mı?

Merhabalar. Arkadaşlar son zamanlarda tartışılan öğrenci affı yasallaştı mı? Son durum nedir? Bilgisi olan var mı?
  4. V

Kasırgadan kaçarken medeniyet dersi!

Kaynak: Hurriyet.Com.Tr http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9800956.asp?gid=229&sz=26724 Bütün büyük kentlerimizin yollarında, otoyollarımızda iyi kötü emniyet şeritleri var. Var, ancak kesinlikle ihtiyaç halinde kullanılamaz! Çünkü, o emniyet şeritleri "uyanık" sürücülerin hızlı ulaşım...
  5. V

Lastik seçimi hakkında!

Arkadaşlar; bildiğiniz gibi çeşitli lastik markaları var. Bunlar yol tutuşları, viraj kabiliyetleri, soğuk zemin, sıcak zemin, yumuşak hamur, sert hamur gibi birçok yorumla değerlendiriliyor. 16.000 km Pirelli MT serisini kullandım. Yeni lastik almayı düşünüyorum. Pirelli'den memnunum ama daha...
  6. V

Kamyon ve tır lastiklerinin patlaması!

Merhabalar. Dün gece saat 23:30 civarlarında şehirlerarası yolda giderken; bir patlama oldu. Sanki birisi hızla kaska vurmuş gibi ses ve şok oluştu kaskın içinde. Bu patlamanın benim motorumdan veya lastiğimden geldiğini düşünerek, kontrol kaybını en aza indirmek için gidona daha sıkı yapıştım...
  7. V

Magellan Explorist500LE GPS Kullanan Var mı?

İnternette gezinirken karşılaştım. Hesaplı fiyatı var. Kullanışlı bir cihaza benziyor. Ama motosiklet için tavsiye edilir mi? Kullanan arkadaş var mı...
  8. V

Vahşi köpekler timsaha saldırdı...

:cherry::cherry::cherry:
  9. V

Müze binası müftülük oldu!

Alıntı : http://www.sakaryagazetesi.com.tr/haber.asp?id=66388&kategori=1 Yaklaşık 10 yıldır tadilat bahanesiyle kapalı kalan bir müze binası vardı. İçindeki onlarca tarihi eserin nerede ve ne olduğu belli değildi! Vikipedi : http://tr.wikipedia.org/wiki/Eski%C5%9Fehir Eskişehir Tarihi...
  10. V

Yeni başlayanlar için motosiklet dili ve anlamları :)

Sıkmak ; hızlı gitmek yüksek devirde gitmek. Hız yapmak. Örn: Çevre yolunda yine sıkıyolar. Yapışmak ; kaza yapmak, düşmek, sürüklenmek. (bkz:yatırmak) Örn: Mazot ikimizi de yere yapıştırdı. Kalkmak ; başka bir motosikletle yarış yapmak. "Kalkış ve hızlanma yarışı" Örn: CBR 600 ile...
  11. V

[MT Eskişehir] Rotamızı kuzeye çevirdik...

:) :) :) :):) :):) :) :) :) :) :) :):):):):):):):)
  12. V

Sapanca Gölü çevresinde çadır kurmak için kamp alanı varmı?

10 Mayıs 'da yollara düşüp, Sakarya ve Sapanca'yı gezerek , mümkünse Sapanca gölü civarında çadırımızı kurup gecelemek istiyoruz. Ertesi günde keyifli bir kahvaltı yapıp , gelecek diğer ekibi alıp Körfez'e gaz açalım diyoruz... Sapanca gölü çevresinde çadır kuracak, kamp yapacak alan mevcut...
  13. V

Motoru temizlemek için hangi petrol ürünü?

Merhabalar. Motosikletin motor bölümü, zincirin ve diğer mekanik aksamların olduğu ; çoğunlukla metalik renkte olan bölümleri bilirsiniz. (Naked motorlarda dezavantaj bir durum!) Bu kısımlardaki asfalt, yağ, çamurlu yağ, yolda yapışan ve sonradan temizlenmesi zor lekeleri temizlemek istiyorum...
  14. V

Caddenin ortasına paspas bırakan esnaf zihniyet!

Eskiden daha çok vardı, şimdilerde zeminler değiştikçe bu tarz paspaslar da kalkmaya başladı. Ama daha bu huyundan vazgeçmeyen esnaf var. Sabah dükkan açılır, etraf temizlenirken kapının önündeki paspas da caddenin ortasına bırakılır. Neymiş efendim, araçların tekerlekleri bastıkça pisliği ve...