Viltrumite kullanıcısının son içeriği

1. Viltrumite

8 bin civarı full face güneş vizörlü kask önerisi?

2 Ay iyimser bir süre olmuş :D 1778683403 Şuana kadar gördüğüm en kaliteli güneş gözlükleri cabergdeydi fakat bence güneş gözlüğüne bakarak kask alma, fotokromatik veya aynalı/siyah vizör alsan işini görür
  2. Viltrumite

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etki tepki
  3. Viltrumite

MT-07 Gücü abartılıyor mu?

Altın elbiseli adam ile sizinki aynı değil, kara düzen mt7 amatörü üstünden atan bir motor, hata affetmez, kaşınırsan kaşır kısaca fakat şimdiki güncel makinelerde tcs abs gibi özellikler sayesinde hatanı da motor kendisi tolore ediyor.
  4. Viltrumite

QJ moto srk250 vs cf moto nk250

0 Faiz yazmasına bakmayın, bayiden çıktığı gibi 180k'lık motor 130k'ya düşüyor, biraz yürütsen 110 120lere düşüyor; yani yüksek faizli kredi çekip 2. el baksan bile aynı kapıya çıkıyor. Tavsiyem akbank %0.99 veya qnb %2.49 kampanyaları ile 12 ay vadeli bi krediye girip düzgün 2. el bir şeyler...
  5. Viltrumite

Şehir içi scooter arayışı

Düşünecekseniz vitesli düşünün bence :D, scooterda karar kılacaksanız da forza öneririm.
  6. Viltrumite

Katlanmaz kısa plakalık ceza yiyor mu?

Kesinlikle katlanmıyorsa polislerin %90'ı ceza yazmaz, %9'u söylenir ama suyuna gidersen ikna edersin, %1'ine denk gelirsen eliyle bastırıp kırıp ceza yazar bir de hayıflanırsan mukavemetten ters kelepçe karakol yapar
  7. Viltrumite

2.el rs200 mü yoksa 0 rs200 ug mi

Kar etme değil ki olay, amaç parayı korumak. Ben geçen 15k km hasarsız rs buldum 2024 direkt aldım 85k'ya, ilana koysam 90 95e rahat gider, arkadaşın aldığı 215k'lık motor ise dediğim gibi ilana koysa bayiden çıktığı için direkt 160 170'lere düşüyor. Satmayı düşünmemenizin de önemi yok her...
  8. Viltrumite

2.el rs200 mü yoksa 0 rs200 ug mi

213'bine sıfır aldığınız motoru öteki hafta satmak isteseniz maksimum 160 170 edecek, işin özeti araba almadığın veya premium bir motor almadığın sürece sıfır çok mantıklı değil bence. O bütçelere çıkabiliyorsanız cb250r veya mt25'lere bakabilirsiniz. Veya 5k kmye kadar olan rsleri 110'lara...
  9. Viltrumite

R25 den gelen bu ses subap sesimi?

Değil
  10. Viltrumite

Yuvarlak kafa şekline uygun kask

Arai deneyebilirsiniz
  11. Viltrumite

CBR1000RR mı yoksa daha küçük CBR600RR ZX6R mı?

Kawa, benim 150k tecrübem var azdır çoktur bilemem ama radikal olarak tek savunacağım şey abs'nin şart olmasıdır. TR yolları malum iyi dediğimiz asfaltta bile karşımıza mıcır, su vs çıkabiliyor bir de siz yollarım kötü demişsiniz, bence abssiz motor almayın
  12. Viltrumite

HGS şart mı ?

Ziraat ve garantide denk geldim ben de, akbankda yoktu
  13. Viltrumite

HGS şart mı ?

Herhangi bir ceza geliyor mu hiç
  14. Viltrumite

Nk450 Alınırmı?

Eğlenceli motor sürüşü ve sesi baya zevkli ama bence bu bütçelerde ne olursa olsun çine falan buluşmamak lazım, 250 cc japon >>>>
  15. Viltrumite

HGS şart mı ?

Ayda ortalama 300 500 arası harcayacağım ziraatten baktığımda kart ücreti 400 tl, minimum ve otomatik yükleme talimatı 200'er TL'ydi 400 tl blokeli olacak bir bakıma, bu 6. sınıf kartlar PTT'den kolay bulunmuyorsa sanırım 200 TL fazladan verip alınabilir, diğer bankalarda ya hiç yoktu ya da çok...