Villeneuve kullanıcısının son içeriği

1. V

Nasyonel de satilan Ybr125

Arkadaslar, 8-9 milyonluk luks araclarin satildigi ünlü oto galeride ybr ilani gormem biraz sasirttti,kriz nasyoneli de vurdu galiba. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-nasyonel-yamaha-ybr-125-orjinal-sadece-1.172-km-de-1003807338/detay 2007 model bu motoru başkası 1100...
  2. V

Ambargo yersek ne olur ?

Arkadaslar hain batinin rusya yaptirimlari beni pskolojik olarak biraz etkiledi. Yarin bir gun(bence yakin gelecekte basimiza gelecek) ambargo yersek motorlu araclarin durunmu ne olur ? Biraz panik bir insanim, hava filtresi ve yag filtresi depolamak iyi fikir bence..akmaz kokmaz bozulmaz...
  3. V

Benzin 30 tl olursa

Petrol 110 dolari da gecmis arkadaslar :( İnsanlar iyi dayaniyor valla,ben sahsen motora binmek yerine gidip temizliyorum,surmek kadar olmasa da bir rahatlama sagliyor.. fikrofiber bezin girmedigi yer kalmadi motorumda, piril piril oldu kerata. Sureceksem de sehir icinde falan 5.vites de...
  4. V

Dukati Desert X vs Honda Africa Twin

Merhaba arkadaslar, 4-5 ay sonra mevcut motorumu satip bu iki modelden birini alacagim. Desert X yeni cikmis bir model fiyati 274.000 Africa Twin ise bugun 270.000 olmus durumda. Desert X bu: Biraz cirkin,yani normalde africa twin alip gecmek lazim diye dusunuyorum ama yine de buradaki...

Yeni mesajlar