Ambargo yersek ne olur ?

Arkadaslar hain batinin rusya yaptirimlari beni pskolojik olarak biraz etkiledi.

Yarin bir gun(bence yakin gelecekte basimiza gelecek) ambargo yersek motorlu araclarin durunmu ne olur ?

Biraz panik bir insanim, hava filtresi ve yag filtresi depolamak iyi fikir bence..akmaz kokmaz bozulmaz.

Eee baska da biseye ihtiyacim olmaz sanki,honda kullaniyorum cunku ariza yapmiyo bunlar.

Anlas lastik urettigi surece sorun yok sanki

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Arkadaslar hain batinin rusya yaptirimlari beni pskolojik olarak biraz etkiledi.

Yarin bir gun(bence yakin gelecekte basimiza gelecek) ambargo yersek motorlu araclarin durunmu ne olur ?

Biraz panik bir insanim, hava filtresi ve yag filtresi depolamak iyi fikir bence..akmaz kokmaz bozulmaz.

Eee baska da biseye ihtiyacim olmaz sanki,honda kullaniyorum cunku ariza yapmiyo bunlar.

Sevgili Hırbo,ambargoyu yedikten sonra tok karnına denize girmedikçe sorun olmaz.Bir maden suyu içeriz hiç bir şeyimiz kalmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pilotlu alevli bir nick vardı, o ne oldu ? Reisli meisli..

stoklayabildiğin kadar ihtiyaçlarını stokla ,öncelik yiyecek içecek 5.6 ay önceden konuları açılmıştı, ben bıldırcın tavuk besliyorum çatı arasında :D hem ucuz hem de geziyorlar, zahmetlimi ? evet ,apartmandan kovacaklar en sonunda :D

Moralini bozma Ukrayna cevizi gelmezse senin ağaçlara nur yağacak ;)

Pilotlu alevli bir nick vardı, o ne oldu ? Reisli meisli..

Kesinlikle o kisi ben degilim,karistirdiniz sanirim
Arkadaslar,beni farkli kisilerle karistirmayin lutfen,yeni uye oldum ben.

Burada ciddi bir durum var ama sakaya aliyosunuz,ben onlemimi alacam.Dukaticiler ne yapar bilmem,onlarin isi cok zor.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Ben egzoz bilyası stok yaptım bol bol gün gelir dış minnakların oyununa gelirsek diye.

Kesin Hırbo.
Villeneuve en son Bar Honda mı kullanmıştı?

Evet bar honda kullanirdi.Efsane motor vardi v10 20.000 rpm cok guzeldi.

Button li fotoyu da koyim

images

Not: Hirbo değilim,bu tartismayi yapmayalim artik

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Ee benzini ne yaıcan hırbocan ?.. Depoya mı işeyecen ?...

Lastik düşüneceğin en son şey bence araplar batıyla birleşirlerse petrolde alamazsın. Ayrıca kauçukta ülkemizde bulunmuyor. Lastikler yapıları gereği sentetik ve doğal kauçuk karışımıdır. Aynı şey ağır vasıta körüleri içinde geçerli. Sentetik olanıda yine petrolden yada doğalgazdan üretilir.

Hırbo hastmete kapışmalarınızı özledim.:queen:

Hırbo borsayı ne yaptın

Ee benzini ne yaıcan hırbocan ?.. Depoya mı işeyecen ?...

Benzin mi ? Benzin dedigin petrol,kapi gibi tupras var.
Petrol de rusya da,rusya da ambargo uygulayacak degil yaaa

Ha bi de azeri petrolu var,kardaslarimiz bize ambargo uygulamaz

Aha trol geldi,herkesi likelamis siraya,sempatiklik yapiyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------

Lastik düşüneceğin en son şey bence araplar batıyla birleşirlerse petrolde alamazsın. Ayrıca kauçukta ülkemizde bulunmuyor. Lastikler yapıları gereği sentetik ve doğal kauçuk karışımıdır. Aynı şey ağır vasıta körüleri içinde geçerli. Sentetik olanıda yine petrolden yada doğalgazdan üretilir.

Hırbo hastmete kapışmalarınızı özledim.:queen:

Hırbo borsayı ne yaptın

Hirbo degilim ama cok buyuk tesaduf borsa da yatirimim var.savas cikmasi karimi torpuledi,o yuzden yavsak batiya cok kizginim

Son düzenleme:
HIIIIIIIIIIRRRRRBOOOOOOOOOONEEEEEEEN ARAMIZA TEKRARDAN HOSGELDIN KRAL SENI DIREK ADMIN HESABIMDAN IP KONTROL YAPIP IFSALIYORUM SIKI DUR HAHAHAHAHHAHA

Motosikleti
D400
ulan hırbo , ambargo yersek en kücük derdimiz zaten motorlu araclar olacak.

aclıktan gebercez, soguktan donacaz ambargo yersek.

ama zeka seviyesi motorlu taşıtlarda.

ulan hırbo , ambargo yersek en kücük derdimiz zaten motorlu araclar olacak.

aclıktan gebercez, soguktan donacaz ambargo yersek.

ama zeka seviyesi motorlu taşıtlarda.

Siz benim kim oldugumu gercekten biliyo musunuz da gelip zekama laf atiyosun ?

Dunya universiteler arasi satranc sampiyonasinda bronz madalya aldim..siz ne yaptiniz ?

Kendi alaninda dunyanin en buyuk iki yazilim sirketinde takim lideri oldum ben takim liderli.

Su an titlenim senior team leader.Haddizi bilin sayin arndiol.

Amnargoyu kibris savasinda yasadik,iran,kuba,kuzey kore gibi ulkeler agir ambargo altinda yillarca yasadilar/yasiyorlar.

Soyledigim sey cok mantikli..hava yag filtresi degiserek 100 binlerce km yapacak motorlar hayatlarina devam edecekken,kiz gibi ilgi ve bakim isteyecek dukati benzeri avrupalilar garajda curuyecek.evettt bence boyle olacak.

Simdiden gecmis olsun avrupalilara

anlas lastik üretemez yada bir süre üretebilir sonrasında lastik problemi yaşarız. dahası ambargo yaşarsak heralde en son derdimiz motorlu araçlar olur.

Motosikleti
D400
Siz benim kim oldugumu gercekten biliyo musunuz da gelip zekama laf atiyosun ?

Dunya universiteler arasi satranc sampiyonasinda bronz madalya aldim..siz ne yaptiniz ?

Kendi alaninda dunyanin en buyuk iki yazilim sirketinde takim lideri oldum ben takim liderli.

Su an titlenim senior team leader.Haddizi bilin sayin arndiol.

Amnargoyu kibris savasinda yasadik,iran,kuba,kuzey kore gibi ulkeler agir ambargo altinda yillarca yasadilar/yasiyorlar.

Soyledigim sey cok mantikli..hava yag filtresi degiserek 100 binlerce km yapacak motorlar hayatlarina devam edecekken,kiz gibi ilgi ve bakim isteyecek dukati benzeri avrupalilar garajda curuyecek.evettt bence boyle olacak.

Simdiden gecmis olsun avrupalilara

1974deki savaştaki ambargonun etkileri ile 2022 'yi kıyaslıyorsanız yandık :D

senior team leader hazretleri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar