vilgax kullanıcısının son içeriği

1. V

tvs rtr 200 sigorta arızası

hocam o sigorta sandığım şey sanırım roleymiş şu videodaki siyah şeyler adamda diyor zor bulunuyor ve pahalı diye
  2. V

kestim köprüledim kabloları motorunda sigortalarından iki tane siyah olanı var onlar bozulmuş zor bulunuyor herhalde halen bulamadık motor yatıyor
  3. V

Tamamdır bir de şeyi sorucam ben bu ayaklık sensörünü iptal ettim motor arıza ışığı yaktı normalmı?
  4. V

hocam küçük sigortalarda var bide sigortanın o olduğu kutuda sorun var sanırsam birde siyah büyük sigorta var 2 tane onlardan biride gitmiş galba ben kendim baktımda emin değilim
  5. V

motorun ayaklık sensöründe sorun vardı bunu iptal ederek kabloları bağlatırarak iptal ettirdim fakat yaklaşık 1 saat sonra tekrar oldu motorcuya geri döndüm sigortaya vs baktık ve sigortanın oksitlendiğini gördük motoru bıraktım eve geldim fiyat vs söylemediler fakat açıkcası fiyatı çok tutarmı...
  6. V

TVS RTR200 Yan ayaklık sensörü bozuldu

hocam iptal etsem bir sorun yaşarmıyım?
  7. V

TVS RTR200 Yan ayaklık sensörü bozuldu

rtr 200 üm var yan ayaklık sensörü bozuldu bundan dolayı yolda kaldım zar zor motorcuya gittim sonrasında yan ayaklığı sıktı düzeldi sonra 10dk ilerledim tekrar aynısı oldu sonra bir daha gittim dedim abi bunun sensörü iptal edelim direk yoksa yine olucak fln dedim oda yok bunlarda sensör iptalı...
  8. V

tvs apeche rtr 200 şasede gariplik var

eyv hocam kaynakçıya götürdüm zaten fabrikadan böyle çıkmış dedi bişey yapmadı
  9. V

tvs apeche rtr 200 şasede gariplik var

motoru ikinci el almıştım zinciri yağlarken bir anda dikkatimi çekti o kısım çok ince gibi geldi ve sanki kaynak yapılmış gibi sizce bir sorun varmı?
  10. V

tvs apeche rtr 200 benzin damlatıyor.

motorcuya tekrar götürdüm bu sefer akma olmadı videoyu gösterdim gerçekte görmeden bişey yapamam vs. dedi başka motorcuya götürcem yarın tekrar
  11. V

ama hortumda eğerki bir şey olsa sürekli akmazmı bende sabah akıyor akşam hiç bir şey yok
  12. V

sorun her zaman olmuyor 2 aydır devam ediyor fakat bir gün damlıyor 30-40dk sonrasında 1 hafta kadar damlama yok 2 kere servise götürdüm ikisindede bulamadılar hortumun orda olan kelepçeyi sıktım bir ara bayağı bir damlatmadı fakat bu sabah tekrardan damlamaya başladı sonrasında motoru 4 saat...
  13. V

RTR 200 benzin kaçağı

tamamdır teşekkür ederim.
  14. V

RTR 200 benzin kaçağı

kelepçe olarak herhangi bir farklı kelepçe taksam bir sorun olurmu sizce
  15. V

RTR 200 benzin kaçağı

hocam motoru aldınızmı aldıysanız bir çözüm buldunuzmu benim motorumdada aynı sorun varda

Yeni mesajlar