Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam küçük sigortalarda var bide sigortanın o olduğu kutuda sorun var sanırsam birde siyah büyük sigorta var 2 tane onlardan biride gitmiş galba ben kendim baktımda emin değilim
motorun ayaklık sensöründe sorun vardı bunu iptal ederek kabloları bağlatırarak iptal ettirdim fakat yaklaşık 1 saat sonra tekrar oldu motorcuya geri döndüm sigortaya vs baktık ve sigortanın oksitlendiğini gördük motoru bıraktım eve geldim fiyat vs söylemediler fakat açıkcası fiyatı çok tutarmı...
rtr 200 üm var yan ayaklık sensörü bozuldu bundan dolayı yolda kaldım zar zor motorcuya gittim sonrasında yan ayaklığı sıktı düzeldi sonra 10dk ilerledim tekrar aynısı oldu sonra bir daha gittim dedim abi bunun sensörü iptal edelim direk yoksa yine olucak fln dedim oda yok bunlarda sensör iptalı...
sorun her zaman olmuyor 2 aydır devam ediyor fakat bir gün damlıyor 30-40dk sonrasında 1 hafta kadar damlama yok 2 kere servise götürdüm ikisindede bulamadılar hortumun orda olan kelepçeyi sıktım bir ara bayağı bir damlatmadı fakat bu sabah tekrardan damlamaya başladı sonrasında motoru 4 saat...