victorhugo kullanıcısının son içeriği

1. victorhugo

Bu topcase nerde bulunur ?

Arkadaşlar bu tarz bir topcase nerede bulabilirim acaba Türkiye satışlı olarak ?
  2. victorhugo

Başka ilçenin emniyet müdürlüğünden randevu alınabiliyor mu ?

Arkadaşlar herkese merhaba yaklaşık bir haftadır sabah 9 civarında Beşiktaş ilçe emniyetten randevu almaya çalışıyorum fakat sistemlerini hiç açık göremedim. Plaka ve ruhsat çıkarma işlemi yapmam gerekiyor. Buna istinaden başka ilçeden randavu alarak işlem yapabilen oldu mu yakın zamanda ...
  3. victorhugo

Ön frene basınca gacırdama sesi geliyor ?

Arkadaşlar merhaba ön frene hafifte bassam ıslık çalar gibi gacırdama sesi geliyor. Motor lifan shalter 200 cross. Sizce neden olur ? Diske baktım sağlam görünüyor yamulma yok. Motor yeni henüz 200 km'de. Bağlayabildiğim tek şey ilk aldığımda ön tekerin havası kaçmıştı sibop kırılmış bi...
  4. victorhugo

Lastik Boyutları hakkında yardıma ihtiyacım var ?

Merhaba arkadaşlar Lifan Shalter 200 cross aldım. Motora lastik bakıyorum fakat ölçüler konusnda kafamı karıştıran bir şey var bu konuda bilgi almak istiyorum. Ön lastik ebatım 2.75 - 21 arka lastik ebatım 4.10 - 18 olarak yazmakta. Burda 18 ve 21 jant inc'i oluyor sanırım fakat diğer ölçünün ne...
  5. victorhugo

Kurye için güzel bir motor önerelim ?

Merhabalar arkadaşlar saygılar sevgiler öncelikle. Yakında açacağım restoranda kar etmeye başlayana kadar tek kurye olarak çalışacağım. Restoran genel ağırlıklı olarak paket servis hizmeti vereceği için güçlü ve az yakan bir motor arayışı içersindeyim. Klasik spacy ve activa olayına bir nokta...
  6. victorhugo

Kare kurye çantası ?

Akaradaşlar bu kare şeklinde olan kurye çantaları varya bunlar ne olarak geçiyor bir türlü bulamadım. Yani aşağıda benzeri var ama kuryelerin bu kadar pahalı kullanmayacağına eminim benim gördüğüm plastikti metal değil. Aynı aşağıdaki ebatlarda diyebilirim...
  7. victorhugo

Olası kazalara hazırlıklı olmak !

Arkadaşlar şu video ile birlikte sizlere naçizane fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki aşağıdaki videoda yüzde doksan hatalar arabaların (sinyal vs.) olarak görünmekte ama şunu da bilmek gerekir ki bizim hayat çizgimizi yasalar veya kurallar belirlemediği için...
  8. victorhugo

Motosiklet ruhsat ve ehliyet çıkarma (Videolu Anlatım)

Arkadaşlar hataları mazur görün rüzgar olayını çozdum bir sonraki videolar daha iyi olacak.
  9. victorhugo

Kontra tekniğinde kafama takılan bişey var ?

Arkadaşlar uzun süredir motor kullanıyorum ama kendimi dahada geliştirmek için internetten sürekli yazılar ve eğitim videoları izliyorum. Virajlarda çok iyi yatıp dönemediğim için barkın abinin kontra tekniği anlatımlarını izliyorum. Buraya kadar herşey normal ama videoda kontra yaparken gazı...
  10. victorhugo

Kask kamerasını aldık ilk çekim

Selam Arkadaşlar kafamda bir proje vardı şehir şehir gezip çekimler yapıcam buna istinaden kamerayı almış olduğum güzelim Kadıköy sokaklarını bir çekeyim dedim. Buuyrun izleyin. Kanalı takip ederseniz zaman zaman yararlı paylaşımlar yapmaya devame edeceğim. Bunu deneme amaçlı çektim.
  11. victorhugo

Belki komik ama mantar tabancası nerde bulunur ?

Arkadaşlar herkese selam. Bazınıza komik bazınıza canice gelebilir ama son zamanlarda artan köpek saldırılarından dolayı caydırıcı etki yaratmasıyla mantar tabancası kullanmaya karar verdim. Ara ara girdiğim tenha yollarda sürekli olarak önümü sürü halinde köpeklerin kapatmasından ve beni...
  12. victorhugo

Hgs mi Ogs mi ? Kac gunde çıkar ?

Arkadaşlar araştırmaya çok fazla vaktim olmadı tecrübeli olanlardan bilgi almak istedim . Motorcular genelde hgsmi tercih ediyor yoksa ogs mi ? Ve bunlardan birini tercih edersek kaç günde çıkıyor hemen alınyormu ?
  13. victorhugo

Telefonu kaska sabitleyebileceğim bir aparat ?

Arkadaşlar herkese merhaba bir sorum olacak deneme çekimleri yapacağımda telefonu kaska sabitileycebileceğim bir aparat varmı. Ses önemli değil.
  14. victorhugo

Ruhsat için randevusuz emnieyete gidilirmi ?

Arkadaşlar lütfen yakın zamanda tecrübesi olan arkadaşlar bilgi versin. Şimdi kafama takılan bişey var geçen ikinci el bir motor aldım noterde satışını hallettikten sonra satan adamla beraber sigortasını hallettik ve sonra hiç randevu felan almadan emniyette ruhsatı üzerime aldım. Fakat şimdi...
  15. victorhugo

Can sıkıntısından motoruma tanıtım videosu çektim

Merhaba arkadaşlar bugün can sıkıtınsından gittik kız arkadaşımla beraber motorumuza tanıtım videosu çektik youtubede sayfamıza abone olarak destek veriseniz sevinirim :))Hero Glamour alacaklar izlesin :))

Yeni mesajlar