Kask kamerasını aldık ilk çekim

Selam Arkadaşlar kafamda bir proje vardı şehir şehir gezip çekimler yapıcam buna istinaden kamerayı almış olduğum güzelim Kadıköy sokaklarını bir çekeyim dedim. Buuyrun izleyin. Kanalı takip ederseniz zaman zaman yararlı paylaşımlar yapmaya devame edeceğim. Bunu deneme amaçlı çektim.

Bol trafikli bol kaldırım atlamalı bir tur olmuş.Emeğine sağlık.
Kask kameralarına bende inceliyorum.Marka model fiyat verebilir misin ? Teşekkürler

1080p izlememe rağmen görüntü çok puslu geldi bana.
Video düzenlendiği için mi böyle yoksa orijinal kayıt mı böyle?

Yusuf kamera SJCAM SJ4000 fiyat 400 Tl. Sesi az alıyor ama görüntü kalitesi iyi 12 mp. Motorkafa aynen hocam montajda kaliteyi düşürerek yükledim 1.19 gb geliyordu yüklenmesi uzun sürer diye 300 Mb ye düşürdüm. Kaliteden taviz verdik baya.

Evet bu kameranın çekimi bu kalitede değil, başka videolar var go pro ayarında bir kamera zaten sj400...

Ayrıca az kaldı evede motorla çıkacakmışsınız gibi çekmişsiniz sokak araları falan :queen:

önce hayırlı olsun. :)
kamera nedir bilmiyorum ama videoda net olan bölge sadece orta kısımda; kenarlara doğru kalite kaybı/objektif buğulanmış gibi bir durum gözledim. acaba objektif mi kirliydi? belki kutusunda bir sıkıntı olabilir.

Ya sorma sdrider kameranın önündeki bu saydam koruma plastiğini çıkarmamamıştm onlarda güneşte bulanık yapmış bazı yerler. Bastubin abi sorma ya ben bilmediğim yerde böyleyim çıkmaz sokağa girince dönmeyi sevmiyorum artık biyerlerden bi aralardan yavaş yavaş tırmanıp çıkıyorm :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

Buda Esenyurt versiyonu izleyin ve aradaki farkı görün arkadaşlar :))

Motosikleti
N'aC'i
öyle ama hacı. izle ilk videoyu ya kaldırımda ya ters seritte ya trafiksiz alandasın :)

Valla deneme çekimi olduğu için fazla özen gösteremedim k.bakmayın. Bugün e-5 te konuşmalı bir deneme çekimi daha yapcağım. Onuda paylaşırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar