Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet arkadaşlar herşey tamam.bugün sürücü kursundan dosyamı aldım.09:30 gibi emniyete gittim ama okadar çok insan vardı ki bekleyen bana sıra gelmeyecek gibiydi.artık önümüzdeki günlerde yine gidecem.E+A2 olacak kısmet olursa
selam arkadaşlar sınavdan yeni geldim.büyük ihtimal geçtim.10 kişi kadardık.sırayla bindik motora.125cc schooter.sınav anına kadar motosiklet kullanmayı bilmiyordum aslında.arkadaştan rica ettim bana göster şunu kullanmayı dedim.o sadece gaza bas devam et dedi.sonuç mükemmel.en az 10 tur...
ya değerli arkadaşlar motosikletleri çok seviyorum.ben daha motor almadım. şuan ehliyet alma aşamasındayım.daha sonra güzel bi motor alacam inşallah.merak ettiğim konu şu: çok arkadaşım var motoru olan hepside ufak tefek kaza yaptılar hatta bitanesi kazadan 9 ay sonra işine dönebildi.bu siteyle...
merhaba arkadaslar ben hüseyin 27 yaşındayım istanbulda yaşıyorum siteye yeni üye oldum.çok güzel bi site. ben bir motor hastasıyım.motorum da yok kullanmayıda bilmiyorum. dün a2 ehliyetine yazıldım.ehliyeti alınca da honda cbr 600rr almayı düşünüyorum.acaba kullanmayı öğrenebilirmiyim?araba...