şunu çok merak ediyorum

ya değerli arkadaşlar motosikletleri çok seviyorum.ben daha motor almadım. şuan ehliyet alma aşamasındayım.daha sonra güzel bi motor alacam inşallah.merak ettiğim konu şu: çok arkadaşım var motoru olan hepside ufak tefek kaza yaptılar hatta bitanesi kazadan 9 ay sonra işine dönebildi.bu siteyle tanışalı bi hafta bile olmadan üye arkadaşlardan kaza ve ölüm haberleri okuyoruz.çok mu riskli bu motor olayı acaba.açıkçası korkmaya başladım.:pale:

hayat bir risk değilmi..... yaşamak tehlikeli...çünkü yaşadıkca risk alıyorsun...

tamamen kendi yorumum kaza her an olabilir fakat
1 motor kazası araba kazası gibi götür kapotraya iki çekiç atttır düzelsin gibi olmuyo motordan düşüyorsun en basiti
2 trafikte motorcuları 2. sınıf vatandaş yerine koyuyorlar bende bunu hazmedemedigim için hep kavga ediyorum zaten

arabada anlık hatalar yapsan bile risk az fakat bu 2 teker hatayı kabul etmiyor

Hayatın kendisi hep risk içinde uçaktan korkarsın binmezsin yaya giderken araba üstüne çıkar elbette herşeyin bir bedeli var motorsiklet kazalarında yaralanma daha çok ölüm oranı onda keza daha yakın ama şu varki sonuçta motorsiklet değildir riskli olan..Riski yaratan insandır otomobil veya otobüs kamyon çokmu güvenli % 100 güvenli olan hiçbirşey yok eğer ki senin için çok büyük riskse motorsiklet kullanmak bence kullanma unutma Hayat hep risklerle devam eder sabah işe giderken hep risk alırsın yaya olsan bile

sen yinede riskli kullanma dikkatli ol korumalarını sürekli kullan kask,mont,dizlik gibi allah kaza bela vermesin kullanırken hep şunu düşün trafikteki herkesin kör olduğunu ve heran hata yapabileceklerini düşün ve ona göre çok dikkatli ol sağlıcakla kal

Biri vardı muhabetti de dönmüştü forumda hatırlayamadım; yıllarca motor kullanıp hala sağlam olan biri otomobil ile kaza yapmıştı. 2 hafta komada kalmıştı. Sonrasında ne oldu haberim yok.

İyi forumlar.

allaha şükür şimdiye kadar kaza yapmadım. inşallah bundan sonra da yapmam.

Bu kadar kaza/ölüm vb. haberlerin bu kadar sıklıkla paylaşılmasında ki amaçta zaten korumsız/bilinçsiz motosiklet sürülmesini eleştirmektir bence..
O nedenle bu kadar başlık açılıyor..

fazla merak iyi bişe degil:mrgreen: ama genede cvp vereyim:p kardeşim motorda kaporta sensin arabaya göre daha fazla riskli bir icat ama bu bir tutku eger sen istiyorsan bunlarıda gözze alman gerekir. göze alıyorsan basla hemen süper bi zewk ve bi kere motovirüs kanına girdimide çıkmaz haberin olsun:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar