UzunMühendis kullanıcısının son içeriği

1. U

SIDI APEX Bot 45 Numara Piyasadaki en iyi botlardan

SIDI APEX Bot 45 Numara Sıfırdan farkı yoktur. Piyasada bunun kadar korumalı kullanımı rahat bot bulamadım ben. Sıfır fiyatı 900TL civarıdır. Denemek isteyenlerle İstanbul sancaktepede buluşabiliriz. telefon:0505 160 7801 ulaşabilirsiniz whatsappdan. Fiyat: 550 TL
  2. U

SHOEI GT-AIR Mat Siyah 59-60 cm

2 ay kullanılmıştır. Düşmemiş bir yere çarpmamıştır. Sıfırdan farkı yoktur. PIN-LOCK ve özel SHOEI temizleme sıvısı hala açılmamıştır sıfır kutusunda durmaktadır. Beden:59-60 cm sıfır gibi hala açılmamıştır bedeni kafayı sıkmaktadır az kullanıldığından dolayı. Denemek isteyenlerle İstanbul...
  3. U

KNOX HANDROID ELDIVEN Siyah

merhabalar, Knox handorid L beden eldiven. 2 ay kullanılmıştır. Sıfırdan farkı yok. Piyasada daha iyi korumalı bu fiyata eldiven bulunmuyor. Sıfır fiyatı 850-900 civarıdır. Motomax'den alınmıstır. Fiyat: 650 TL Denemek isteyenler İstanbul Sancaktepe'ye gelip deneyebilirler. İstenilen yere...
  4. U

DAINESE AVRO D1 PELLE SIYAH MONT+ MANIS D1 G2 SIRT KORUMA

Piyasadaki en koruyucu montlardandır. Manis D1 G2 Sırt korumayla beraber satılacaktır.(piyasa değeri 400TL) Mont 52 Bedendir. Sıfırdan farkı yok sadece 2 ay kullanıldı. İç kışlık koruması da vardır. Soğuk havada bile üşütmüyor. Denemek isteyenlerle İstanbul sancaktepede buluşabiliriz...
  5. U

Ekipman hakkında sorular ? Full Body Armor ? Tavsiye...

Arkadaşlar herkese selamlar bir sıkıntı çıkmazsa bu ay sonu Duke 250 2.el güzel bir motor alacağım. Ekipman olarak da kafamda soru işaretleri var. Birincisi bu Full Body Armorlar ne kadar güvenli ? Örnek olarak benim baktığım model :ZANDONA 5508 CORAX EVO Full Body . Gidip full korumalı bir...

Yeni mesajlar