uurrdmrr 'in en son etkinliği

• uurrdmrr
    uurrdmrr Hakkını verdim vol2 konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Sürekli makul hızlarda sürülürse MT07-Tracer07 ile çok rahat 4,5 falan yakılır. (Makul hız = Araba hız sınırları veya altı...)
  • uurrdmrr
    uurrdmrr , Hakkını verdim vol2 başlıklı konuya cevap yazdı.
    He bu arada MT07'yle ortalama 100 120KM hızlarla giderek motosikletin yakıt ortalamasını 5.2ye kadar düşürdüm ve bunun içine 300KM...
  • uurrdmrr
    uurrdmrr Hakkını verdim vol2 konusundaki burak r25 mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    Sevmek lazım blog yazarlığını yoksa olmuyor, giyiniyorsun,duruyorsun hesap vermek yok eldiveni çıkar kaskı çıkar biraz nefes al tadını...
  • uurrdmrr
    uurrdmrr , Köyde nasıl motor sürüyorsunuz? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Doğru bundan 2 yıl önce arasokağa girerken bir tane sokak köpeği gördüm direkt arabanın arasına kaçtı hiç ses seda çıkartmadan yanına...
  • uurrdmrr
    uurrdmrr , Hakkını verdim vol2 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bende geçen 2 günde Sakarya'dan Balıkesir oradan Manisa ve tekrar Balıkesir'e gittikten sonra Sakarya'ya geri döndüm yolda İznik...
  • uurrdmrr
    Tavuk oyuncağı vardı küçükken ondan kaynaklı olduğunu düşünüyoruz 😂 onun dışında ne başka köpeklere ne başka hayvanlara zarar veriyor...
  • uurrdmrr
    Eskiden köy yerinde evin hayvanına zarar veren köpeği hemen vururlardı. Bu çok önemli bir konu. Maalesef bunu yapmaya alışan köpek bu...
  • uurrdmrr
    Şuandan bıraktırmazsan ilerde de devam eder benimkinin dişi kaşındığı için yapıyodu daha 2 aylıkken sonra oynamak icin yapmaya başladı 1...
  • uurrdmrr
    Dişleri kaşınıyodur kaşıması icin oyuncak al 2 3 tane hangisini severse onla oynar ısırnca da 1 2 cimcir veya hafif tokat at
  • uurrdmrr
    Cbr 500 kullanıcısı olarak söylüyorum 400-450 bandına cbr500 ALINMAZ. Bu bütçeyle tiger sport 660 bakın derim. Hacim ve beygir sizi...
  • uurrdmrr
    uurrdmrr Stop çakar takmak istiyorum konusundaki tommygun mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    Stoptaki çakarlar arkanızdaki aracın sürücüsüne yanlış mesaj verebilir. @Memcoş48 kardeşimle yaptığımız bir gezi öncesi Tiger'a çakar...
  • uurrdmrr
    uurrdmrr , CBR 500R Sigorta başlıklı konuya cevap yazdı.
    ACC Motosiklet Manisa'da Manisa'dayken eski CBR125R'ımın tüm işlerini oraya yaptırıyordum benim arkadaşım olduğunu söylersen fiyatta da...
  • uurrdmrr
    uurrdmrr , Cb125F in varken baska bir commuter almak ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kendi mesajlarına bile cevap veriyor adam :cry:
  • uurrdmrr
    uurrdmrr , CBR 500R Sigorta başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sorun evet sigorta kaynaklı sigorta değiştiğinde bile aynı sorunlar devam ediyorsa bunun sorunu şase vs. gibi sigortayı yeniden attıran...
  • uurrdmrr
    uurrdmrr CBR 500R Sigorta konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Bunun orijinal aküsü BS'den daha kaliteli değil. Birinci ve ikinci nesil Honda 500'lüklerde kablo demeti sorunu var, kablo demetinin...

Yeni mesajlar