utkutay kullanıcısının son içeriği

1. U

Kadıköyde Bildiğiniz Motosiklet Ustaları

Merhaba, Kadıköyde hangi ustaya gideceğime karar veremedim işini iyi yapan ama fiyatıda abartmayan bir usta arıyorum tavsiyeleriniz var mı?
  2. U

Chopper İskelet Custom Yapımı

Merhabalar, Bir süredir araştırıyorum ancak yapabilecek usta bulamadım. Depoyu iskeletle kaplamak istiyorum aşağıda bir kaç örnek var komple değil de sadece depoyu kaplamak istiyorum En son resimdeki gibi bir kaplama da olabilir bunu nerede yaptırabiliriz demirci ustaları yapar mı? Veya...
  3. U

Ehliyet harcını yatırmadan ehliyet alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, Ehliyet sertifikalarım sürücü kursuna gelmiş onları alıp nüfus müdürlüğüne gidip ehliyetimi alacağım ancak merak ettiğim bir şey var. Belgeleri alıp ehliyet harcını yatırmadan direk nüfus müdürlüğüne gitsem orada değerli kağıt ücretini falan ödesem ehliyet harcını sonra...
  4. U

Keeway Supershadow 250?

Merhaba arkadaşlar, öncelikle forumda yeniyim o yüzden konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. 21 yaşındayım ve 27 ocakta direksiyon sınavına girip a2 ehliyetimi alacağım. Chopper tarzı bir motorla başlamayı düşünüyorum büyük ihtimalle de chopper ile devam ederim çünkü Supersportlar bana...

Yeni mesajlar