U utkutay Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 7 20 Mar 2019 Konu Yazar #1 Merhaba, Kadıköyde hangi ustaya gideceğime karar veremedim işini iyi yapan ama fiyatıda abartmayan bir usta arıyorum tavsiyeleriniz var mı?
Merhaba, Kadıköyde hangi ustaya gideceğime karar veremedim işini iyi yapan ama fiyatıda abartmayan bir usta arıyorum tavsiyeleriniz var mı?
vlad1462 Katılım 16 Eki 2005 Mesajlar 2,757 Motosikleti cb 125 f- nc 750x dct 20 Mar 2019 #3 ed_garagemotorss ergin demir. honda temelli ama tüm japonlara bakıyor. motorun nedir bilmiyorum ama iyidir kendisi.:cat:
ed_garagemotorss ergin demir. honda temelli ama tüm japonlara bakıyor. motorun nedir bilmiyorum ama iyidir kendisi.:cat:
tommygun Katılım 29 Tem 2015 Mesajlar 18,505 Motosikleti Sym Wolf Sb250Ni 20 Mar 2019 #6 Yağ,filtre,rulman, zincir dişli seti değişimi gibi mekanik işler için Merdivenköy'de Yakup Motor'a götürüyorum. Bir problem yaşamadım şu ana kadar.
Yağ,filtre,rulman, zincir dişli seti değişimi gibi mekanik işler için Merdivenköy'de Yakup Motor'a götürüyorum. Bir problem yaşamadım şu ana kadar.