Utku Onar kullanıcısının son içeriği

1. U

AEE S50 ACTİON CAM KULLANAN VAR MI ACABA?

arkadaşlar reklam olarak algılamayalım lütfen bim'e 3 haziranda bu ürün gelecekmiş bende hem bir yamaç paraşütü pilotu, hem motosiklet kullanıcısı hem de aksiyonu seven bir kardeşiniz olarak aksiyon kameram olsun istiyorum. ürün normalde 500tl civarında fakat bimde 300 lira olunca ilgimi çekti...
  2. U

Tvs apache 150 rtr vs Hero Hunk

Arkadaşlar motosiklet alacağız bu iki seçenek arasında kaldık Hunk'un pek kullanıcısı olmadığı için tereddütteyiz ama yurt dışında beğenilen ve tutulan bir motosiklet dıye biliyorum. Tvs apache ise yıllardır Türkiye'de bilinen ve sevilen bir motosiklet siz olsanız hangisini alırdınız nedeniyle...
  3. U

çinli cruiser çıkmazı : Lifan 250B - Kuba sl200 - Falcon Freedom250

Abilerimin ve kardeşlerim öncelike ehliyetim var, kaskım ve eldivenim var, diğer koruyucu giysiler yok var fakat eksikleri tamamlayacağım ınşallah. Motosiklet tecrübem ise 2 yıl 4bin kilometre ile sınırlı şu an 100lük bi cg kullanıyorum. bu sene büyütmeyi düşünüyorum ve aklımda şu modeller var ...
  4. U

Michelin Pilot Street mi PİRELLİ mi ?

http://www.n11.com/9090-18-57p-michelin-pilot-street-arka-lastik-P39746770 http://www.n11.com/pirelli-90-90-18-tubeless-dis-lastik-dura-tracion-P16918379 kafayı gözü yarmadan ::stretche alalım bi tane diyorum. Başka önerebileceğiniz hesaplı lastikler varsa hayır demem doğrusu. Bir de sadece...
  5. U

motorsiklet çalışmıyor

Abilerim motorsikletim cg 100 motorsikleti soğuk zamanlarda vurdurarak çalıştırıyordum ama 3 gün çalışmadı vurdurmayla da çalışmıyor şimdi. Benzin var akü var gibi farlar parlak yanıyor, motorsiklet garajda duruyor. jikleyi açıyorum marşa basıyorum marşı alıyor motor 1-2 saniye çalışıyor sonra...
  6. U

Motorum Çalışmıyor

Arkadaşlar motorum çalışmıyor benzini ve aküsü var ama jikleyi çekip marşa basınca hiç bir şey olmuyor yani devirlenmiyor bile( devir 1 e bile gelmiyor)rölanti ayarı veya başka bir sebebi olabilir mi ? motor garajda duruyor. ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj...
  7. U

ayna sıkıntım.. yardım lütfen

arkadaşlar motorumun orjinal aynası çok kalitesiz çok titriyor ve en küçük darbede yamuluyor hatta bazen yolda giderken yamuluyor bana önerebileceğiniz güzel bir ayna var mıdır ? Koso aynalara baktım ama Türkiye'de pek satan yok sanırım onları
  8. U

Motorum Çalışmıyor Yardım Lütfen !!!!!!!!!!!

okul zamanı motoru çok sık kullanan biri değilim haftada en fazla 2-3. 7 gün önce bugün kullandım en son, bugün kullanmayı denedim ama çalışmadı, olay şöyle oldu : garaja indim jikleyi çektim bastım marşa çalıştı sonra devir düştü stop etti(bu hep oluyor) ve sonra ne ayak pedalı dinledi ne...
  9. U

Kampana Fren Önerisi

Malum kampanalar çok kalitesiz düzgün hesaplı bi kampana önerebilir misiniz motoruma göre ? Motor Kuba cg 100 sport
  10. U

kurs ücreti

Arkadaşlar ben a2 ehliyetimi haziran 2014'te 700 lira'ya aldım bugün bi ilan gördüm 200 tl diyordu. Üstelik adamların bana verdikleri tek ders 1 saat bile sürmeyen bi direksiyon kursu ve sınav yerinin gösterilmesiydi ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı...
  11. U

Motoreyon sitesi

Arkadaşlar bu site güvenilir mi kask alacağım da ?
  12. U

Kask Önerisi Lütfen Görüşlerinizi Esirgemeyin

Arkadaşlar en fazla 160 liralık güvenli bir kask arıyorum önerileriniz nelerdir ? Bide kışın az yazın çok kullanıyorum motoru çene açılır veya kapalı düşünüyorum sizce kapalı yazın çok mu rahatsız eder ?
  13. U

Kuba cg 100 sport

Kuba cg 100 sport motorum var motor 100lüğe göre büyük bi gövdeye sahip onun için silindiri 125 veya 150lik yapmak istiyorum. Bunu ruhsata işletebilir miyim ? gerek var mı, bu tespit edilebilir mi ? tespit edilirse cezası ne kadar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. ---------- Mesajlar...
  14. U

Kuba Strike 150 - Lifan Discovery 150

Arkadaşlar sizce hangisi Kuba Strike 150 mi Lifan Discovery 150 mi ? Tercihinizi nedenleriyle yazarsanız sevinirim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ---------- Kimse yok mu bilen ?
  15. U

Honda İnnova 125 Cup

Arkadaşlar son innova 2011 de çıktı biliyorum fakat sıfırını bulabilir miyim şimdi ? internette rastlamadım ?

Yeni mesajlar