ayna sıkıntım.. yardım lütfen

arkadaşlar motorumun orjinal aynası çok kalitesiz çok titriyor ve en küçük darbede yamuluyor hatta bazen yolda giderken yamuluyor bana önerebileceğiniz güzel bir ayna var mıdır ? Koso aynalara baktım ama Türkiye'de pek satan yok sanırım onları

TVS Apachi veya Bajaj Pulsar aynaları bence gayet güzel.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
aynayı çıkartıp içindeki vidayı sıkarsan düzelicektir.. en azından yamulma sorunu.

yani demek istediğim asıl aynayı bir maket bıçağı yardımıyla çıkartıp içindeki vidayı sıcakacaksın takarkende tekrar bir yapıştırıcı sürüp takarsın.. bende bu sebepten ayna değiştirdim sonradan öğrendimki basit birşeymiş :)

Aynanın ucunda vida kısmı mevcuttur, belki yalama yapmıştır. Aynayı değiştirmen gerekmez,sanmıyorum.. Benim aynanın vidası yalama olduğundan böyle bir sorun yaşamıştım,vida değişti sorun ortadan kalktı ..

titreşim bencce motordan kaynaklıdır

arkadaş olayı yazmış..kardeş olay motorun aşırı vibrasyonundan kaynaklı...yani titreşim kesilmezse ayna titrer..bildiğin üzere çalışma prensibiyle alakalı titreşim olmamaıs için motorda balansör olması lazım ki titreşimi kessin..inşallah ilerleyen zamanlarda ybr veya cbf ye geçip titreşimdne kurtulursun..olay aynada değil olay motorda...

konu içinde bende bir soru sorayım madem bnm aynalarda kör nokta oluyor hiç beğenmiyorum aynaları sol kolumun altında altında kalan araçları hiç göremiyorum şöyle geniş açılı bi ayna nasıl bulabilirim sadece aynayı değiştirsem olurmu yoksa komple ayna kolunumu değiştirmem gerekir?

apache nin o içinde yazı yazan sevimsiz aynalarını alacağınıza pcx lerin aynasını alın rahat edin .tabi titreme sorunu motorla alakalı

honda-pcx-125-2010-2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar