utanmazadam_ kullanıcısının son içeriği

1. utanmazadam_

bir 600f daha benden söylemesi

kırmızı siyah depoda race yazılı koruma var koltuk altında sarı helezonu var egzozda her hangi bir stikır yazı marka ve motorda plaka yok bulunduğu yer Konya'dan seydişehir, antalya tarafına giderken sağdaki ilk opetde hemen...
  2. utanmazadam_

Ankarada Ikamet Eden Tüm Motosiklet.net Ailesi Sözüm Size

Arkadaşlar Benim Başıma Geldi Başkasının Başına Gelmesin Diyorum Başka Bir şey Diyemiyorum Değil Olay. şimdi Dikkatlice Okuyun Lütfen Daha önce Izmirde Yoğun Istek üzerine Tepeciğe Jandarma Ile Polisin Yaptığı Ortak Uygulamada Bir Otopark Dolusu Motosiklet Ele Geçirildi...
  3. utanmazadam_

Ankarada Kırmızı Siyah 600 F çaldıranlar Dikkat

Arkadaşlar Bir Kaç Gün önce Yine Gittim Gülveren Otoparkına Kuzu Gibi Yatıyor Plaka Yok üzerinde Eyilipte Bakamadım şase Numarasına Falan Kusurumuza Bakılmasın Arayanların Dikkatine Bir Bakmakta Fayda Var Bu Arada Depoda Bir Anime Kadın Stikır Var .
  4. utanmazadam_

Ankarada Motoru çalınanlar

Slm Arkadaşlar Bilindiği Gibi Motorum çalındı Hala Araştırıyorum Ankarada Bu Gün Sincandaydım Hazırlıksız Gittim Araba Falan Yoktu Yaklaşık Yarım Saat Yürüdüm Sincan Sanayinisinin Içinde Köşe Bucak Kuytu Bir Yerde Trafik Otoparkı Var Oraya Baktım Belki Inanmayacaksınız Artık Otoparktan çok...
  5. utanmazadam_

ankarada kaza yaptım motorum çalındı

slm arkadaşlar acımı sizinlede paylaşmak istedim 20.10.2008 tarihinde ankarayı bilenler iyi bilir 06 LAF 78 PLAKALI FYM FY 250 CRUSER MOTORUMLA gülverende U ÇEKEN bir araçla çarpıştık yaralandım kazadan sonra mal canın yongası diyerek motosikletimi yolun kenarına aldım ve kilitledim doğru...