ankarada kaza yaptım motorum çalındı

slm arkadaşlar acımı sizinlede paylaşmak istedim 20.10.2008 tarihinde ankarayı bilenler iyi bilir 06 LAF 78 PLAKALI FYM FY 250 CRUSER MOTORUMLA gülverende U ÇEKEN bir araçla çarpıştık yaralandım kazadan sonra mal canın yongası diyerek motosikletimi yolun kenarına aldım ve kilitledim doğru hastaneye yolda arkadaşları aradım ve hastanede buluştuk yol 5 dakika sürdü bir arkadaşa anahtarı verdim ve motorun yanına git polisler gelinceye kadar dedim bu esnada kazaya karışan kişi benimle hastanedeydi arkadaşım 5 dakika sonra aradı motor yok dedi sizin anlayacağınız motoru çalmışlar arkadaşlar içim yanıyor kalkamıyorum peşine koşamıyorum o gece çalıntı ihbarı vermek için de çok uğraştım o yüzdende memur arkadaşlara hala kızgınım nerdeyse nezarete atacaklardı bir ton protokol uyguladılar yardımlarınızı bekliyorum motorun resimlerine ve ayrıntılarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/2006_masa...race_alacagimWQQaXQQ9500654WQQpXQQdisplayitem

Bu Arada Bu Gün Gülverendeki Otoparka Gittim Motorlara Bakmak Için Belki Bir Yerde Bırakmışlardır Da Otoparka çekmişlerdir Diye Kırmızı Siyah Bir Honda 600 F Gördüm Plakası Yoktu üzerinde Sökülmüş Ve Depo üzerinde Anime Bir Kadın Stikır Vardı Daha önce Böyle Bir Ilan Veren Oldumu Yada Motoru çalınan Varmı Formu Takip Eden Arkadaşlar Bilir Kolay Gele. Motoru çalınan Arkadaşlara Allah Sabır Versin

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Senin için şanssızlık olmuş. Geçmiş olsun diyorum. Yine de senin ciddi birşeyin olmaması en büyük tesellin olmalı.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun.:rendeer:

Polisin kaza sonrası araçlara sahip çıkması lazımdı, çirkin olaylar bunlar.:pale:

Geçmiş olsun,bu ne adilik kargaşada götürmüşler demekki,İnşallah bulunur :pale:

teşekkür ediyorum arkadaşlar hepinize umarım sitede arkadaşlar da yardımcı olur yani gözümüz kulağımız olur bulunur diyorum okuyanlara görenlere yardım edenlere şimdiden teşekkürler. ŞİMDİYE KADAR 5 ÇALINTI MOTORUN BULUNMASINDA YARDIMCI OLDUM AMA HİÇ MOTORUM ÇALINIR DEMEMİŞTİM ÇOK BÜYÜK ŞANSSIZLIK BENİMKİ BELKİ BENİM GİBİ GÖREN YADA ÇALINTI DİYE SÜPHELENEN ARKADAŞLAR ÜŞENMEZ POLİSİ ÇAĞIRIR NASIL OLDUĞU DEĞİL NE İÇİN OLDUĞU ÖNEMLİ ŞÜPHELİ YADA PLAKASIZ GÖRDÜĞÜNÜZ MOTORLARI POLİSE BİLDİRİN BEN ÖYLE YAPIYORUM ARKADAŞLAR ÇÜNKİ BİZİM KİLER ZEVK MAKİNASI VE OTOMOBİL ÇALINTISI GİBİ OLMUYOR GENELDE UYGULAMALARDA BİLE ÇIKMIYOR FARKLI BİR RUHSAT YETERLİ OLUYOR UYGULAMAYI ATLAMTAK İÇİN YİNE BİZİM MOTOR CAMİASI OLMASA ÇALINAN GERİ GELMEYECEK YANİ DUYARLI OLALIM. SAYGILAR.

gecmis olsun kardes..ALLAH tan carpan kiside kacmamis..ne kadar adi bir insanlar yigini ile beraber yasiyoruz ya..

Gecmiş oLSun ... ostim batıkent demette denk geLirsem hemen haberdar ederim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla ne diyim... Gülverende 37 sene yaşamış biri olarak şaşırmadım desem yalan olur.... Geçmiş olsun....
Mal canın yongasıdır ama önemli olan can.... Sen doğru olanı yapmışsın... Artık insanlar sokakta bile yürüyemez oldu..Ki gülveren gibi biyerde hiç... :cat:

Geçmiş olsun.... Birde demetevlerdeki oto parkı takip et..... Çoğunlukla oraya götürüyorlar.... :cat:

asm

Geçmiş olsun.

İnsan kaza yaptığına mı,motorunun çalındığına mı üzülsün hakkaten!

Plakanız akılda tutulur harflerden oluşuyor.

Motoru görürsem sizi haberdar ederim muhakkak.

Kırmızı-siyah 600F için de bir konu açarsanız belki birilerine yardımcı olmuş olursunuz.

Zira Kocaeli'nde bir otoparkta buradan bir arkadaşın gördüğü 600F gene buradan bir arkadaşın(veya onun arkadaşının) çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Motosikleti
ZX12R
gecmis olsun umarim en kisa zamanda bulunur..:pale: :pale: :pale:

ne adi insanlar war...bende kavga ederken telefonlarimi caldirmistim..:pale:

evet dostlar yoğun aramalar ve bitap düşmeler sonucu tam bir sene olmuşken motosikletim bulundu. Dün gece 23:00 sıralarında bir polis memuru beni aradı ve motosikletinizmi çalınmıştı müjdemi isterim dedi. Bu haber üzerine Ankara seymenler polis karakoluna gittim motosiklet ve çalan p.. yada satın alan p... oradaydı neyse motosikleti teslim aldım ve gece 3:00 sıraları evin garajına çektim inanın yıllar önce kaybettiğim ikiz kardeşimi bulmuş gibi sevindim. Darısı sizin başınıza dostlar ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar