usshadow1 kullanıcısının son içeriği

1. U

Trendyol GO - VİGO

Merhabalar bütün motorcu ailesine iyi akşamlar... Öncelikle benim bu iki şirkette çalışmış olan çalışmaya devam eden kardeşlerime bir sorum var sizden yardım istiyorum.İnşallah yakın bir vakitte kuryeliğe başlayacağım motorum activa 125 herşeyim hazır sadece başvuru için şubeye gitmem gerekiyor...
  2. U

MONDİAL DRİFT 250CC PROJE

Merhabalar herkese iyi akşamlar. Uzun süredir kafamda olan bir konuyu artık gerçeğe dokmenin vaktinin geldiğini düşündüm ve elimdeki motorsuz Mondial drifte CBR 250r Motoru takmaya karar verdim. Parça parça alıp topladığım blokta enjeksiyon ve marş motoru dışında herşey tamam durumda bunun için...
  3. U

Motor Önerisi

Merhaba hepinize iyi forumlar... Ben 2 seneye yaklaşık 150cc motor kullanıyorum mondial drift ve artık isteklerimi karşılamıyoor eski kalıyor daha teknolojik gazı açtımı uçan kaçan birşeyler lazım tabikide bilinçli şekilde. Aklımda bikaç motor var - Benelli TNT250 sırf sesi için - Cfmoto 400Nk...
  4. U

Kaza.(

bugun bi kaza yaşadım araç sinyal vermediği için düz gicidek sandım sola dönmek için yanaştım fakat araba önüme kırınca çarptım. dönüşü sola değil u yapar gibiydi öyle bir çevirme ben görmedim kocası hastanaye gelip bu arada eşi kazayı tek yaptı bana polis tutanak tuttu sen kavşakta araç...
  5. U

Yeni Motor İçin Seçim + Öneri

Merhabalar... 125MH Drift Motorumu Satıp Hayırlısı ile a2 ehliyete geçicem sonrada tabikide herkes gibi motor alma telaşı başlıyacak araştırmalar artıcak sizden öneri almak istiyorum 250cc sınıfı atlayıp biraz daha üst model istiyorum daha önceden 250 sürmüşlüğüm var ama ufak tefek kafamdaki...
  6. U

Kontak hakkında birkaç soru

Merhabalar aklıma takılan bikaç soru var cevaplarsanız sevinirim... (Mondial DIRFT 150) 1-Kontakta bir temassızlık var marşa basmadan önce kontağı tutup basıyorum yoksa marş almıyor ama çalıştıktan sonra farları yanmasa bile yani kontak teması kesse bile çalışmaya devam ediyor neyden olabilir...
  7. U

35KW MT-07 ?

a2 35kw motor Araştırırken 35kw ye sabitlenmiş mt-07 diye birşey duydum tr de bu model varmı yoksa ecuflash ile yapılıp ruhsata işlense yasal olurmu ?
  8. U

KARARSIZLIK :(

Merhabalar Hayırlı akşamlar çok ikilemde kaldım yardımcı olursanız sevinirim Benelli tnt250 ile mt25 arasında kaldım benelli tarafında 15.000tl ye 7000km de çok temizler var mt tarafında gene aynısı ama 2 3 bin tl daha yüksek ama beni ikilemde bırakan SESSSSS o lanet benelliyi açık egzoz ile...
  9. U

Dişli Hakkında

Benelli tnt250 modelinde orjinal arka dişli dişli 46t top speed 160.Bunu 43e İndirmek istiyorum oda kalkışta -%7.00 top speedde +%7.00 dşüş ve artış sağlayacak peki motora bir zararı olurmu ?
  10. U

Farklı Motor Farklı Kesici

merhaba iyi akşamlar Sorum şu arkadaşımda tnt250 var sürüşü çok güzel zaten o motoru alma sebebi sesi bilen bilir 250cc gibi değil yani sesi neyse benimde 150cc mondial driftim var turluyoruz bazen motor değişerek falan tnt250 de vites atarken kesiciye giriyorum 1 saniye sonra atıyorum ve...
  11. U

Devir Ayarı

Selamın Aleyküm Hayırlı Akşamlar... Bügünkü sorum ise devir ile alakalı :D Benim Motorum Mondial Drift 135 15.000 km de Arkadaşımda cbr 125 2015 var 35.000 de arada gazlıyoruz kesiciye girmeye yakın yada girer girmez vites yükseltiyor ama ben 6.000 - 7.000 devirde değiştiriyorum kesici devirim...
  12. U

Lastik İle Alakalı Sorular

Merhaba hepinize iyi günler dilerim... Merak ettiğim bir konu var lastik ve uzun yola çıkmadan sizlere danışmak istedim daha önce hiç şehirler arası yolculuk yapmadım ve tecrübe biriktirmeden çıkmak istemiyorum gidiceğim yer 100km size kısa gelebilir fakat daha önce gitmedğim için...
  13. U

Mondial Drift Gösterge Sorunu

Merhaba abilerim ablalarım iyi akşamlar dilerim.Benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim 2 3 ay önce mondial drift marka motorumu aladım 2. el olarak hiçbir sıkıntısı yoktu ve hala yok ama tek birşey dışında gösterge sanayiye gittiğimde km teli dediler değiştirdik olmadı kilometre...

Yeni mesajlar