Motor Önerisi

Merhaba hepinize iyi forumlar...
Ben 2 seneye yaklaşık 150cc motor kullanıyorum mondial drift ve artık isteklerimi karşılamıyoor eski kalıyor daha teknolojik gazı açtımı uçan kaçan birşeyler lazım tabikide bilinçli şekilde.
Aklımda bikaç motor var - Benelli TNT250 sırf sesi için - Cfmoto 400Nk buda yüksek tork ve beygiri için - ve kimin aklına gelmez ? tabikide r25 :D - sizin bu motorlar veya başka motor önerilerinizi sebepleriyle birlikte bekliyorum racing naked takıntım yok şehir içi sürücem 2 3 ayda 60 70 km uzun yol giderim

Motosikleti
R25, CRF250L
senin motorun ninja 400 :thumleft:

R25 kullanmıştım çok yakıyordu normal kullanımda 5-6 litreden aşağıya düşüremiyordum agresif sürünce 7-8,5 arası yakıyordu. Frenleri hiç iyi değildi. Ama titreşim olsun verdiği hissiyat olsun şekli gücü olsun çok seviyordum. 1000km de aldım 5500 de sattım. İlk ve şuanlık son kazamı da r25 ile yapmıştım.

CF 400 nk sıfır aldım 3000 km kullandım. Gidişi viraj performansı lastikleri ve frenleri 10 numara. Ama çinli olduğu için kalite biraz düşük ekranında vites göstergesi var fakat saçmalıyor 6 da gidiyorum bir yazıyor mesela 5-6 litre arası yakıyor az değil titreşim olayı r25 kadar çok az bide devamlı fren hidroliğinden sıvı akıyordu servis üstüne ekleyip sıktı 2 kere. Gidondan bir süre sonra tak tuk sesler gelmeye başladı sanki gidon elimden kalacak gibiydi. Bide değişik bir olayı vardı gazı bırakıyosun motor gaz vermeye devam ediyor bir süre Allah korusun kaza yaptırır serviste sordum zamanla düzelir demişti. Arka sele yok gibi kız arkadaşım 55 kilo 1.55 lanet okuyordu seleye :D en son da yağmur yağarsa veya ıslak bi yerde kullanırsan kaskına kadar her tarafın çamur oluyor.

En son motorum dominardı beni rahatsız eden olaylarını söyliyim belli bir devirde gösterge kısmından zırılda sesi geliyordu. lastikleri berbattı.bide göstergede nerdeyse hiçbişey koymamışlar ne vites ne hararet ne ort. yakıt tüketimi bunun haricinde memnundum frenleri mükemmel.yakıtı ortalama 3,5-4 arası yakıyordum arka selesi çok güzel ve gayet torklu alt devirler çok zevkli titreşim diğerlerine göre fazla en son 165 km hız gördüm ama gayet hızlı çıkıyor o hızlara.

Şuan mt 25 kullanıyorum. Ve gayet memnunum ama fren performansı dominar ve 400nk ye göre kötü bence. yakıt tüketimi şuan rodajdayım 3.5 yakıyor.titreşim çok az alt devirler çok cansız sesi güzel. göstergede görmek isteyeceğin herşey var.

abi bende isterim gözüme çarpmıştı ama fiyatı :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

anladım abi tecrübelerine dayanarak karar vericem gerçekten düşüncelerime katkı sağladın teşekkür ederim :)

Motosikleti
D400
ciğerli motor aranıyor

de tam olsun yahu :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar