Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam olarak nasıl çalıştığını ne anlatmak istediğini anlamadım 222km yol yapıp denedim %68 verimlilik verdi. Sizde kullanıyo musunuz kullananlar bizi aydınlatırsa memnum olurum
Herkesin bayramı mübarek olsun...
abilerim ablalarım çok pişmanım cbr 125 aldım lanet olsun böyle motora. herşey iyi güzel motor gitmiyor benim motorda bir problem mi var 6. vitesi neden yapmışlar anlamıyorum 6. vites atınca motorun hızı hemen düşüyor. yamaha wr125x kullandım daha önce o bile 120yi rahatça deviriyor bu motorla...
CBR 125R 2010 model motorumu perşembe günü aldım, ancak bir problem var.
Motorun yanında gelen anahtar takımı yoktu. Ben motoru için bagajına sığacak anahtar takımı almak istiyorum.
Bana önerebileceğiniz örnekler var mı? Varsa link atıverin. Yardımlarınızı bekliyorum.
Dün Aydın'dan 2010 CBR 125 aldım. Öğle vaktinde yola çıktım Isparta'ya doğru 6 saatte dinlene dinlene geldim. Herşey yolundaydı evin önüne park ettim. Azıcık dinleneyim dedim çıktım eve 2 saat sonra ev sahibi geldi kapımı çaldı. Abim aşağıda bi motor var çocuklar düşürmüşler motoru dedi. Eyvah...
arkadaşlar ben yine kafanızı ağrıtıyorum ama kusura bakmayın yazmasam içim içimi yerdi neyse konuya geleyim
daha öncede bir kaç konu açtım 2010 cbr 125, ys 125, ninja 250
benim bi driftim vardı sattım daha büyük motor almak için ailemde desteklicez seni dediler pedere pulsar ns200 gösterdim...
Kardeşlerim 10000tl bütçemiz var ne alalım bilemiyoruz aklımızda
Yamaha ys 125 - cf moto 150nk - kuba cr1s
Şimdi diyeceksiniz ybr cbf al diye ben şekil şukul bi motor olmasını istiyorum
bende bi drift var ve ben bundan hiç memnun değilim sürdükçe rahatsız oluyorum benim tarzımda bi motor değilmiş yada ben öyle hissediyorum sizce 2010 cbr 125 alınabilir mi? sağlamı bulunur mu? insanı üzer mi?
Arkadaşlarım abilerim ben bir motosiklet alacağım ama çalıştığım için şehirden çıkmaya vaktim yok. Bu yüzden aileme aldırıp bana kargoyla gönderilmesini sağlayabilir miyim? Kargo firmaları böyle bir işlem yapabiliyor mu? Sağlıklı bir yöntem midir sizce?
Merhabalar ben 600cc hastasıyım ama alacak param yok 2 yıl icindede olmayacak onun icin bana o zamana gelesiye kadar tecrube edinebilecegim bir motosiklet önerir misiniz tecrubem 2007 den beridir motosiklet sürüyorüm 250cc makina sürebilirim buna inaniyorum 600cc alasıya kadar da motosiklet...