Motosiklet kargosu

Arkadaşlarım abilerim ben bir motosiklet alacağım ama çalıştığım için şehirden çıkmaya vaktim yok. Bu yüzden aileme aldırıp bana kargoyla gönderilmesini sağlayabilir miyim? Kargo firmaları böyle bir işlem yapabiliyor mu? Sağlıklı bir yöntem midir sizce?

Otobüsün bağajına atarkende bi güzel kırarlar orasını burasını mis gibi bide o bagaj yolcu valizleri için buzdolabı kanepe motosiklet taşısın diye değil.

n11.com'da ücretsiz kargo ile motosiklet satanlar var. Plakasını ailenin adına almak istiyosan da evrakları ailene postalarsın. Satıcıya faturanın kimin adına kesileceğini belirt.

http://www.motobulance.com.tr/ inceleyebilirsiniz, makul bir fiyat varsa otobüse göre mantıklı olur.

Otobüs motosikleti goturebilir mi gerçekten ya sonra bi yeri kırılırsa

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------

Motor sıfır değil elden alacam kargoyla konustum 250km mesafeye 500-1000lira arasinda alırız kafes yapılacak falan dediler

sıfır ama montajı yapılmış vitesli motosikleti geçen hafta 250 tl ye istanbuldan Çanakkale'ye ambar ile gönderdiler, satıcı firma ayarladı

Nakliyeciler sitesi vs varsa anlaş ucuza ayarlayan olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar