Untamed kullanıcısının son içeriği

1. Untamed

Harley Davidson Harley Davidson Road-King / Bilgi Paylaşım Başlığı

şurada yazılan her mesaja katılmamak elde değil krom konusundan mc lere :) bir kaç ay önce bir kulübünün "yemin töreni"ni görmüştüm bayrağa el basıp topluca yemin ediyorlardı yetkili bi abiyi tekrarlayarak. motosiklet kulübü değil de ittihat ve terakki cemiyetine katılıyorlar sanki :D tabii ki...
  2. Untamed

Herkese merhabalar ve selamlar

Öncelikle herkese iyi akşamlar ve merhabalar arkadaşlar. Ad: Orhan Soyad: Yazıcı Yaş: 23 Şehir: İstanbul Endüstri Mühendisliği mezunuyum şu an ise yedek subay olarak Çanakkale Ezine'de askerlik görevimi ifa etmekteyim. Yıllardır otomobil kullanmanın yanı sıra her daim motorlara karşı bir ilgim...
  3. Untamed

Yine Yeni Yeniden Yeni bir motorcu adayının soruları!!

Arkadaslar aranıza henuz yeni katıldım ama uzun bir suredir aklımdan motor kullanmak geciyor. 19 yasındayım ve daha once motor kullanmadım yani tecrubem yok ama araba ve bisiklet kullanmayı biliosan sorun olmaz kolay ogrenirsin diyor motosiklet kullanan arkadaslarım. biraz kurcaladım konuları...
  4. Untamed

herkese slm

herkese merhabalar arkadaslar bnm daha motorum yok bi motor edinebilmek,edinebilmek icin bizimkileri ikna etmek ve edinecegimtecrube+motorlar hakkında biseler ogrenmek icin aranıza katıldım tekrar merhabalar ve herkese keyifli kazasız belasız surusler :)

Yeni mesajlar