Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu iki canavarı arazi kabiliyeti yol kabiliyeti olarak degerlendırsek artıları ve eksılerş nelerdır ve aralarındakı fark nelerdır fızıksel olarak tenere daha yuksek ama 210 kilo xt 660 ise 170 kilo yardımlarınız ıcın sımdıden tessekurler
Piaggio beverly 500 kullanıcısıyım lastiklerimi değiştireceğim michelin city grip ve pirelli diablo arasında kaldım yardımcı olursanız sevınırım yada bıldıgınız baska lastık varsa cok tessekurler
motorun problemını çözemiyorum arka tekerım kayıyor su 2 haftadır içim hiç rahat değil anlamdıgım bır nedenden dolayı virajlara girmeye korkuyorum artık lastiklerimin havası ön 33 arka 36 ol ması gerektıgı gıbı hersey tamam bı problem yok servıse goturuyorum gercı gotrudgum servıse guvenım artık...
siteye yeni üye oldum eskiden beri takip ediyordum fakat bugune nasipmiş küçüklüğümden beri süregelen motor sevdam dolayısıyla aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. 8 Yaşından beri motora bınıyorum 17 yaşıma kadar arazide bindim artık ehliyetimi aldım ve beverly 500 üm var ama en yakın zamanda...