Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese selam.http://www.turkoilmarket.com/Mobil-1-Racing-4T-15W-50-1-Litre,PR-901.html bu ürünü motorsikletimde kullanmak istiyorum.motorsikletim 125 commuter çelik kangda 2006 model.şu an kullandığım yağ ise 20/50 castrol mineral yağ.pek memnun değilim
arkadaşlar ybr 250 almayı düşünüyrum.detaylı bilgi verirmisiniz fiyat performans yakıt parça durumu her anlamda bilgiye ihtiyacım var.ayrıca 250 cc başka bir motor öneriniz olabilirmi
arkadaaşlar 4 zamanlı 125 cc motoruma sizce double-up marka katkı yağı katmalımıyım.daha önce kitleyen mz marka motorumu bu sayede çalıştırabilmiştim.şu anki motorumda dünde yazmıştım 45 derecede yapılan 250 km yoldan sonra sesli çalışmaya başladı vites geçişleri zorlaştı.acaba kaydırıcı koysam...
arkadaşlar motorumla(125 lik çelik kangda) adanadan mersine ortalama 70-80 km hız ile hava sıcaklığı 40-45 iken yaklaşık 120 km yol gittim ve 3 saat orda kalıp tekrar bu sefer 2 kişi ve 1 kişilik yük ile aynı şartlarda gei döndüm.eve geldiğimde motordan aşırı derecede ses geldiğini farkettim...