umursng kullanıcısının son içeriği

1. umursng

Motosikletim gaz yemiyor

Arkadaşlar motosikletim ortalama 2 aydır yatıyordu bugün bunun sonucunda aküm tamamen bitmişti yeni akü aldım ve bujileri değiştirdim ve marşa basım 2 -3 denemeden sonra marş aldı fakat 10-15 saniye çalıştıktan sonra gaz verince stop etti :pr:
  2. umursng

Dejavu gibi motosiklet kazası

Merhaba size başımdan geçen bir olayı anlatıcam filmlere konu olur resmen Yazın bodruma gitmeden önce UÇAK BİLİTİNİ ALDIM ve iş yerine gittim motorumu her zaman ki yere park ettim ve mağazaya girdim arkadaşlarla görüşmek için bu sırada BAYAN bir sürücü önündeki yan durmuş motora geri geri...
  3. umursng

250 Mct yatırma

Arkadaşlar kasım ayı sonunda askere gideceğim için motoru 15 ay boyunca kullanılmıyacak bu süre içerisinde motoru nasıl saklamalıyım ne gibi önlemler almalıyım ?
  4. umursng

250 Mct Jikle teli sorun

Herkese merhaba Bu akşam işten gelirken motorun sesinden şüphelendim ve saha çektim o anda jikle kumandasının kırık olduğunu gördüm motorun sesi sanki biraz jikle düğmesi çekilmiş gibi çıkıyor düğmeyi biraz daha aşağıya indirince seste artış oluo ama kapalı duruma getirincede motorun sesi...
  5. umursng

250 mct alarm ve elektrik tesisat sorunu

Öncelikle herkese slm lafı fazla uzatmadan direk konuya gireym Bundan 2 ay önce mct ye alarm taktırdım bu 2 ay süre içerisinde hiç bi teknik arızayla karşılaşmadım sadece akü boşalmıştı tekrar şarj ettirip motoru çalıştırdım Neyse geçen hafta içerisinde alarmı devreye sokunca dörtlülerin...
  6. umursng

250 mct alarm ve elektrik tesita sorunu

Öncelikle herkese slm lafı fazla uzatmadan direk konuya gireym Bundan 2 ay önce mct ye alarm taktırdım bu 2 ay süre içerisinde hiç bi teknik arızayla karşılaşmadım sadece akü boşalmıştı tekrar şarj ettirip motoru çalıştırdım Neyse geçen hafta içerisinde alarmı devreye sokunca dörtlülerin...

Yeni mesajlar