Ümit Akgün kullanıcısının son içeriği

1. Ü

Pirelli supercorsa sp v3

Hayatını dolu dolu yaşamış motorun lastiği
  2. Ü

Pirelli supercorsa sp v3

Ömür kısalığı 10 bin km için çok da kısa değil gibi. Aslında her lastiği deneyip tutuşlarını deneyimlemek lazım ama ne o kadar zaman ne o kadar para var. Anlasın bir popülerliği var ama pirellinin yıllardır klasmanda üst seviyede olması daha bir güven veriyor.
  3. Ü

Pirelli supercorsa sp v3

Hocam gayet haklısınız. Kendimi geliştirmeye ve virajlardan sonra kendimi analiz etmeye çalışıyordum neyi doğru neyi yanlış yaptım. Ona göre kendimi geliştirmeye çalışıyorum leaning ve kontra konusunda. Gazı da dozajlama meselesinde. Motoru 2. el aldığımda üstüne rosso 3 ler vardı ben 7 bin...
  4. Ü

Pirelli supercorsa sp v3

😅😅 belli başlı videolar izlenmiş 1774509039 Evet ben de genelde performans odaklı sürüş yapıyorum ve çok fazla fren kullanıyorum. Bu yüzden daha hızlı yıpranıyor ama amacım viraja biraz daha süratlı ve açılı girebilmek. Bu konuda daha performanslı bir lastiğe ihtiyacım var 1774509064 Bu işin...
  5. Ü

Pirelli supercorsa sp v3

Diablo rosso 3 lerimin artık değişme vakti geliyor. Sokakta asfalta daha çok yapışan bir lastik arıyorum. Supercorsa sp v3 lerle tecrübesi olan var mıdır? R25 kullanıcısıyım amacım virajda daha iyi tutuş sağlamak. Sp v3 ler rosso 3 lerden daha iyi tutar mı?
  6. Ü

R25 boşta hortum

https://hizliresim.com/hweksj5 Bu şekilde duruyor
  7. Ü

R25 boşta hortum

Peki bu hortum belirdikten sonra ayaklığın otomatik kendini geri çekmesinin bozulması neden oluyor
  8. Ü

R25 boşta hortum

2020 model r25 imde boşta hortum var ne hortumudur bilmiyorum.Sol ayak kısmında. Bu hortumdan sonra ayaklık da kendi kendine kapanmaz oldu. Hortumu takip ettim arkadan motor kısmına giriyor.
  9. Ü

Winglet mevzusu

İnstagramda custom winglet üreten bir yer gördüm. Hatta ünlü bir motovlog kanalında r7 ye takmışlardı. Güzel görünüyor ama fonksiyonelliği ve motorun dengesinin sağlanması konusunda ne dersiniz? Forum kurallarını tam bilmediğimden sayfa adı yazmıyorum.
  10. Ü

R25 motordan gelen ses

Şu anlık normal takılıyorum gelecek maaşta bir subap ayarı kontrol ettircem. Biraz kontrol ediyorum sağını solunu. Benzin çok gidiyor mu vs . O pürüzsüz ses gelmiyor ve sanki bir şeyler sürtünüyormuş gibi hissediyorum. Ama dediğim gibi fazla dikkat ediyor kuruntu yapıyor da olabilirim. Bir de 2...
  11. Ü

R25 motordan gelen ses

Teşekkürler bakacağım müsaitlik durumuna göre. İşten izin vs ayarlamam lazım
  12. Ü

R25 motordan gelen ses

O zaman bana yol yine yamaha servisine. Kendi yetkili servisine götürüyorum.
  13. Ü

R25 motordan gelen ses

Ben yeni aldım üstat. İlk motorum 14500 de aldım şu an 16400. Daha 3 haftadır kullanıyorum. Ben yaptırmadım.
  14. Ü

R25 motordan gelen ses

Neyse konu çok dağıldı. Bugün biraz daha gözlemledim. Hararet yükselmiyor, yağ ışığı yanmıyor, çekiş kaybı yok gazı açınca gidiyor. Sadece biraz sele altında fazla titreme hissediyorum. Ses hala kalın gibi alt devirlerde üst devirlerde sesle alakalı sorun yok. Rölantide sabit. Kuruntu mu yapıyorum?
  15. Ü

R25 motordan gelen ses

Arkadaşın açıkladığı gibi alt devirler çok boş. Tork yok ama 10 binden sonra alet zaten asıl güç veriyor zaten 1. viteste yokuşta motoru kaldırmak için bile 5 6 bin devir çevirmen gerekiyor. Genelde ben de 10 11 bin de atıyorum. Ayağımı yerleştiremeyince dikkatim dağıldığı için redline a gitti...